Terenuri de tenis transformate în spitale COVID-19

Terenuri de tenis transformate în spitale COVID-19
  • Postat de: Iuliana Roca
  • in

Arenele de tenis din New York, care găzduiesc turneul anual de grand slam de la US Open, vor fi transformate în spitale de campanie, pentru a folosi în tratatarea pacienţilor bolnavi de COVID-19.

Complexul de tenis Bilie Jean King din Queens va fi dotat cu 350 de paturi de spital şi echipament medical şi, începând cu săptămâna viitoare, aceata va găzdui pacienţi ce au fost testaţi pozitiv pentru noul coronavirus. Aici vor fi găzduiți pacienții care prezintă o formă mai ușoară a bolii și nu cei cu forme mai grave.

Complexul Billie Jean King găzduieşte arena Arthur Ashe, cea mai mare arenă  de tenis din lume, cu o capacitate totală de 23.771 de locuri. În Statele Unite ale Americii, au fost confirmate aproape 190.000 de cazuri de persoane infectate cu virusul corona.

Și Clubul de fotbal Watford din Premiere League, Anglia, a anunțat recent că își pune stadionul la dispoziția Serviciului Național de Sănătate din Anglia (NHS), pentru îngrijirea copiilor, pentru cursurile de instruire și depozitare, în contextul pandemiei de coronavirus.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!