Super meci în gala UFC de la Abu Dhabi! Conor McGregor a revenit în ring dar nimeni nu se aștepta la acest rezultat

Super meci în gala UFC de la Abu Dhabi! Conor McGregor a revenit în ring dar nimeni nu se aștepta la acest rezultat

Super meci în gala UFC de la Abu Dhabi! Conor McGregor a revenit în ring dar nimeni nu se aștepta la acest rezultat.

Conor McGregor a fost făcut KO în runda a doua de Dustin Poirier!

Unul dintre cei mai populari sportivi din competiție, irlandezul Conor McGregor a fost făcut KO de Dustin Poirier în runda a doua! Acum, scorul este de 1-1, după ce McGregor câștigase tot prin KO meciul în urmă cu aproape șapte ani.

În acestă dimineață, în gala de la Abu Dhabi, Conor și-a făcut revenirea în ring după o pauză de mai bine de un an.

Înainte de meci, irlandezul promitea că îl va bate pe Dustin Poirier în mai puțin de un minut, dar se pare că duelul nervilor a fost câștigat de american. Dustin a evoluat mult de la ultima lor luptă, iar dovada maturității sale ca sportiv a fost vizibilă pe deplin în lupta de aseară.

În iunie 2020, McGregor anunțase că se retrage, dar nu a putut sta prea mult timp departe de octogon. Ultimul său meci a fost împotriva lui Donald Cerrone, pe care l-a învins fără emoții prin KO.

A pornit cu șansa a doua, dar a reușit să își ducă la îndeplinire planul!

Considerat outsider, Dustin Poirier l-a trimis la podea pe Conor McGregor în runda a a doua, iar arbitrul a oprit imediat lupta! Este al 5-lea meci pierdut în carieră de celebrul sportiv în vârstă de 32 de ani, care nu mai cedase niciodată prin KO în UFC.

Șapte ani de așteptare au fost nevoiți să treacă pentru Dustin pentru a-și putea lua revanșa. McGregor mai pierduse o singură dată prin knock-out, însă într-un meci de box, împotriva lui Floyd Mayweather, în 2017. De partea cealaltă, Poirier (32 de ani) a obținut a 27-a victorie a carierei.

Va exista meciul cu numărul trei? Declarațiile învingătorului după meci

„Sunt fericit, dar nu sunt surprins. Acum scorul e 1-1, așa că poate mai luptăm încă o dată. Planul a fost să fiu tehnic și să îmi aleg cu atenție loviturile”, a spus Poirier după luptă.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!