Șumudică, victorie de acasă! De ce a amânat antrenorul întoarcerea în Turcia

Șumudică, victorie de acasă! De ce a amânat antrenorul întoarcerea în Turcia
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Marius Șumudică a semnat în această săptămână cu Rizespor şi revine în Super Lig la mai puţin de două săptămâni de la despărţirea de Gaziantep.

Marius Șumudică s-a îndrăgostit de Turcia. La nici doua săptămâni, antrenorul român s-a întors în țara în care s-a simțit cel mai bine. Aici a simțit gloria alături de Gaziantep, echipă pe care a adus-o pe cele mai înalte culmi.

Șumudică a semnat în această săptămână cu Rizespor, o altă echipă din Turcia. Se știe bine că tehnicianul român este foarte apreciat în rândul turcilor, iar acesta vrea să profite cât mai mult de statutul pe care și l-a creat prin muncă.

Marius Şumudică a amânat revenirea în Turcia

Marius Șumudică a câștigat meciul de debut la Rizespor, doar că de acasă.

Şumi ar fi trebuit să plece azi în Turcia, pentru a “intra în pâine” la noua echipă, însă s-a răzgândit pe ultima sută de metri. Motivul este legat de focarul de infecţie apărut la Rizespor. 9 jucători au fost testaţi pozitiv la COVID-19, ultimii 6 anunţaţi joi, plus mai multe persoane din staff.

Marius Şumudică a trecut printr-o pneumonie gravă la finele anului 2019, exact înainte de declanşarea pandemiei de coronavirus, astfel ca riscul unor complicaţii este mare pentru el. Antrenorul român s-a sfătuit cu conducerea lui Rizespor şi s-a decis ca tehnicianul să ajungă luni in Turcia, alături de ceilalţi români din staff.

 

Marius Şumudică, video antrenor

La fel ca şi la partida cu Gaziantep, Marius Şumudică va face mai multe şedinţe video cu jucătorii pentru partida din deplasare cu Istanbul Basaksehir, programată sâmbătă, la ora 18:00.

Misiunea lui Şumudică la Rizespor va fi mult mai grea, ţinând cont că echipa este decimată de infecţiile apărute. Se încearcă amânarea meciului contra campioanei, dar sunt şanse mici ca acest lucru să se întâmple.

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!