Șumudică rămâne la Gaziantep? Cine “I-a tăiat aripile” antrenorului român

Șumudică rămâne la Gaziantep? Cine “I-a tăiat aripile” antrenorului român
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Președintele lui Gaziantep a tras pâna în ultimul moment pentru a-l păstra pe Marius Șumudică la echipă, însă Guvernatorul oreșului nu a fost de acord cu acesta. În cele din urmă Șumudică a fost nevoit să plece de pe banca echipei din Turcia.

Antrenorul român a început să plăngă la ultima conferință de presă, prin care a anunțat plecarea de la echipă. Conferința de presa a avut loc înaintea meciului celor de la Gaziantep cu noua formație a lui Dan Patrescu, Kayserispor . Fosta echipă a lui Șumudică a câștigat partida cu Kayserispor.

 

Presa din Turcia spune că Mehmet Buyukeksi, președintele lui Gaziantep, a făcut o ultimă încercare de a-l salva pe antrenorul român.

 

Cine I-a tăiat aripile lui Șumudică

Mehmet Buyukeksi ar fi fost convins să încerce să-l oprească pe Marius Șumudică, chiar după ultima conferință de presă a acestuia.

Gaziantep Guneș, publicație locală, notează că bașkanul lui Gaziantep, a încercat să îl sensibilizeze pe Davut Gul, guvernatorul orașului Gaziantep, dar fără succes. Acesta a și luat decizia finală.

„Eu nu am vrut ca tu să pleci. A fost o decizie a oraşului. Totuşi, o să fac tot ce pot. Aşteaptă o veste de la mine până dimineața”, i-ar fi transmis Mehmet Buyukeksi, conform sursei citate.

Scandalul lui Șumudică cu oficialii lui Gaziantep a pornit de la o glumă pe care acesta ar fi făcut-o în legătură cu situația financiară a echipei.

„Îmi pare foarte rău acum. Mă întreb care e casa mea, Gaziantep sau România. Am făcut tot cu inima. Orașul acesta a devenit casa mea. Este inacceptabil că totul s-a încheiat din cauza unei glume. Am avut parte de un adevărat succes.

Îi felicit pe jucători, pe cei din conducere, pe toată lumea. Acum nu mai sunt puternic ca un turc, deoarece voi plânge în fața voastră. Aceste lacrimi vin după o muncă de 18 luni. Încă mă gândesc că mă urc în mașină, după ce mă trezesc, și merg la club.

În regulă, am făcut o greșeală, mi-am prezentat scuzele, n-am insultat pe nimeni. Din nefericire, ne-am despărțit. Nu trebuia să se întâmple, însă așa a fost să fie. Mi-am încheiat misiunea aici, însă rămân cu un gust amar”, a spus Marius Șumudică la plecarea de la Gaziantep.

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!