“Stejarii” au dat zăpada din România pe soarele din Antalya!

“Stejarii” au dat zăpada din România pe soarele din Antalya!

“Stejarii” au dat zăpada din România pe soarele din Antalya! Imagini superbe de la antrenamentul echipei Naționale de Rugby.

Cantonament în Turcia pentru rugbyștii echipei naționale!

Rugbyștii echipei naționale trag tare în cantonamentul din Turcia: au și câte trei antrenamente pe zi și fac recuperare în Marea Mediteraneană.

Condiții de pregătire de cinci stele și 18 grade Celsius! Așa i-a așteptat stațiunea turcă Antalya pe cei 44 de jucători ai naționalei noastre de rugby aleși de selecționerul Andy Robinson pentru acest stagiu de pregătire.
Înainte de debutul campaniei de calificare la Cupa Mondiala din Franța 2023, oamenii din staff-ul tehnic al “stejarilor” au dorit sa verifice potențialul multor jucători tineri care se regăsesc în lot, așa că îi ” întind” la maximum pe sportivi în cele două sau chiar trei antrenamente zilnice, desfășurate și la 18 grade Celsius.

Și, deși beneficiază de condiții de refacere de lux, ” stejarii” au optat într-una din zile pentru refacere în apa rece a Mării Mediterane, acolo unde cei mai îndrăzneți s-au aventurat și la înot!

Momente speciale pentru Johan van Heerden. Și-a petrecut aniversarea în Turcia alături de colegi

Primul sărbătorit a fost stelistul Florin Surugiu, iar ulterior, pentru prima dată din postura de român, Johan van Heerden și-a petrecut cea de a 34 aniversare, împreună cu echipa:

“Mi-am făcut cadou acest sejur la soare, căldură, pentru că nu-mi place deloc frigul. Sper ca acest cantonament care a fost dificil să ne prindă bine. Au fost grele antrenamentele, dar trebuie să tragem tare pentru anul care vine. Avem aici condiții foarte bune de pregătire și refacere. Cei tineri care au venit la lot au ce învăța din experiența noastră, mi se pare că s-au integrat rapid în lot și că au crescut ca și nivel de pregătire. Eu mă simt român de mulți ani, nu am schimbat foarte multe în 2020, doar că sunt român și în acte acum” – Johan van Heerden, rugbyst naționala României.

În vârstă de  34 de ani, sportivul a fost surprins aseară, la cină, de coechipieri cu un cadou dulce!

Recuperare în Marea Mediterană pentru stejari

                        Recuperare în Marea Mediterană pentru stejari

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!