Simona Halep este în pericol! Eveniment neprevăzut în Adelaide

Simona Halep este în pericol! Eveniment neprevăzut în Adelaide
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Simona Halep este în pericol! Eveniment neprevăzut în Adelaide.

În apropierea hotelului unde este cazată Simona Halep în Adelaide, a izbucnit un incendiu violent!

Incendiile de vegetație reprezintă o mare problemă în Australia!

Criza incendiilor de vegetaţie, în urma cărora 12 milioane de hectare de teren de pe teritoriul Australiei au fost mistuite din august 2019 până în martie 2020, a fost descrisă de autorităţile guvernamentale drept “un şoc în acest sistem”.

De această dată însă, în Adelaide, locul unde este cazată Simona Halep înainte de Australian Open, a pornit un incendiu violent, iar antrenorul Darren Cahill a avut o reacție de îngrijorare față de riscurile acestui eveniment neplăcut:

„Sper că toată lumea este ok!”, a spus Darren într-un mesaj postat pe Instagram.

Autoritățile australiene au emis o alertă privind un incendiu de vegetație necontrolat, izbucnit în Dealurile Adelaide, la Cherry Gardens.

90 de pompieri lucrează la stingerea focului, iar potrivit autorităților, focul arde necontrolat în partea de nord-est a orașului.

Și Irina Begu este carantinată în același hotel cu Simona Halep, cele două prietene antrenându-se împreună înainte de Australian Open (8 – 21 februarie). Simona a mers la Adelaide, și nu la Melbourne – acolo unde se află majoritatea tenismenilor, după ce a primit o invitație de a juca la un super demonstrativ pe 29 ianuarie, alături de Serena Williams, Rafael Nadal sau Novak Djokovic.

Incendiul ar fi izbucnit din cauza temperaturilor foarte ridicate, care ating în jur de 40 de grade Celsius la Adelaide.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!