Simona Halep, primele antrenamente oficiale în Australia. Declarația sportivei

Simona Halep, primele antrenamente oficiale în Australia. Declarația sportivei

Simona Halep, primele antrenamente oficiale în Australia. Declarația sportivei.

Simona Halep a început primele antrenamente din Australia!

Simona Halep a început pregătirea pentru turneul demonstrativ de la Adelaide, programat pe 29 ianuarie, la care va evolua alături de Naomi Osaka, Ashleigh Barty, Serena Williams, dar și starurile ATP Novak Djokovic, Rafael Nadal și Dominic Thiem.

Simona Halep a ajuns în Australia pe 14 ianuarie, ceea ce înseamnă că va fi nevoită să respecte protocolul, care impune părăsirea camerei de hotel strict pentru cele cinci ore în care se poate antrena pe teren și în sala de forță, până pe 28 ianuarie.

Sportiva noastră se bucură de sprijinul oferit de „buna sa prietenă”, Irina Begu, partenera de antrenament în perioada turneului de la Australian Open.

Irina Begu este partenera de antrenament a Simonei!

Astăzi, Simona Halep a distribuit prima fotografie de pe terenul de antrenament. Perioada este marcată de problemele apărute în urma scandalului dintre condițiile diferite de cazare a sportivilor, iar organizatorii australieni le-au spus sportivilor carantinați la Adelaide să evite să dea detalii din luxosul complex “M Suites”, de la “Majestic”:

“Partenera mea de antrenament pentru cele două săptămâni în Adelaide. Sunt recunoscătoare că pot petrece acest timp alături de buna mea prietenă Irina Begu. Adelaide, abia aștept să te văd pe 29. Și pe tine, Ashleigh Barty”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

Dominic Thiem este alături de sportivii carantinați la Melbourne, fiind conștient de dificultățile pe care le vor întâmpina aceștia la ATP Cup sau Australian Open:

„ESTE DESTUL DE STRICT. 19 ORE ÎN CAMERĂ, 5 AFARĂ. NE PUTEM ANTRENA DOUĂ ORE PE ZI. O MAȘINĂ NE DUCE LA TERENURI. MÂNCAREA NE ESTE LIVRATĂ LA UȘĂ, NOI O LUĂM DE ACOLO. ÎN GENERAL, ESTE UN EFORT GROZAV PENTRU A FACE POSIBIL TURNEUL”, A DECLARAT DOMINIC THIEM.

Mai departe, ea va lua startul într-un turneu WTA 500 și apoi la Australian Open, turneu transmis între 8 și 21 februarie.

Simona Halep este a doua favorită. Dacă va câștiga turneul de la Antipozi românca va încasa un cec în valoare de 2,83 milioane de dolari. Simpla prezență pe tabloul principal al turneului de la Melbourne le asigură jucătorilor câte un cec în valoare de 61.899 de dolari.

 

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!