Simona Halep, ajutată de un fan din lumea fotbalului chinezesc!

Simona Halep, ajutată de un fan din lumea fotbalului chinezesc!
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Simona Halep are un fan din lumea fotbalului din China. Cosmin Olăroiu se declară un mare fan al Simonei Halep. Antrenorul român este în prezent pe banca echipei Jiangsu Suning, unde este foarte apreciat pentru calitățile sale de de tehnician. “Oli” a mărturusit că a cunoscut-o pe tenismena cere se află în prezent pe locul doi mondial, într-o perioadă destul de grea pentru ea.

 

Antrenorul român a spun că Simona Halep nu este apreciata la adevăratul ei nivel în România.

Momentan, Simona Halep este în Australia, Unde se pregătește pentru turneul Australian Open. Turneul de anul acesta este unul dintre cele mai dificile de până acum, din cauza pandemiei. Organizatorii au pus niște condiții total diferite față de anii trecuți pentru a preveni răspândire virusului.

Cele mai multe dintre jucătoare s-au plâns de restricțiile și regulile dure impuse de organizatori din cauza pandemiei de coronavirus. Sorana Cîrstea este una dintre cele afectate.

Cosmin Olăroiu se declară un mare suporter al Simonei. Antrenorul, care tocmai a câștigat campionatul Chinei, spune că jucătoarea născută la Constanța ar trebui susținută și apreciată mai mult în România.

Simona Halep i-a cerut ajutorul lui Cosmin Olăroiu

„După părerea mea, din exterior, Halep trebuie apreciată mult mai mult. Eu o apreciez foarte mult pentru că ştiu ce înseamnă să fii român şi să ajungi acolo.

Iar ea a ajuns peste orice alt sport sau competiţie sportivă la care am fi participat noi şi am fi putut ajunge la un asemenea nivel. Şi mai ales în tenis, ceea ce a făcut ea este unic pentru o ţară ca a noastră”, a spus Olăroiu pentru Telekom Sport.

În 2015, Cosmin Olăroiu era antrenor la Al Ahli, în Emiratele Arabe Unite. În acel an, Simona Halep a ajuns în finala turneului din Dubai, pe care a și câștigat-o, după victoria cu Karolina Pliskova.

Cosmin Olăroiu spune că atunci a cunoscut-o pe Simona și chiar a ajutat-o să depășească o situație neplacută.

„O apreciez enorm, chiar am cunoscut-o într-o conjunctură neplăcută. Ea avea o accidentare şi a apelat la mine şi la staff-ul meu medical să o ajutăm.

Am reuşit să o punem pe picioare, a participat la turneul de atunci din Dubai şi chiar l-a câştigat.

La noi în ţară, oricând se va găsi o voce care va spune că nu trebuia să lovească aşa cu reverul şi că trebuia să lovească nu ştiu cum. Sunt convins că nici ea nu simte aprecierea pe care o merită”, a adăugat Oli.

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!