Serena Williams, gata de a deveni antrenor! Pe cine va antrena tenismena

Serena Williams, gata de a deveni antrenor! Pe cine va antrena tenismena
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Lumea tenisului nu este înca pregătită pentru așa ceva. Serena Williams este pe cale să dea mai departe plăcerea pentru tenis. Fiica sportivei a învățat deja sa joace sportul prin care mama sa a devenit cunoscută pe tot globul.

Chiar dacă are numai 3 ani, fiica Serenei, Alexis Olympia, se pare ca a moștenit atât de la mama ei, cât si de la mătușa acesteia, Venus Williams, pasiunea pentru tenis. În ciuda faptului că racheta este aproape de aceași dimensiune cu micuța, Alexis Olympia lovește mingea ca o adevărata Williams.

Serena Williams a postat pe contul ei de Instagram câteva fotografii cu fiica ei în timp ce joacă tenis.

În timp ce Alexis Olympia ține racheta în mână, mama ei îi dă indicațiile necesare. Se pare că micuța va avea un antrenor foarte bun, asta daca va alege o carieră în tenis.

 

Fiica Serenei Williams îi calcă pe urme

Serena Williams a avut-o parteneră pe fiica sa la antrenamentele de dinaintea plecării în Australia, acolo unde americanca a ajuns ulterior împreună Alexis Olympia. Micuța s-a antrenat cot la cot cu celebra sa mamă, căreia îi va face galerie la Australian Open 2021.

Alexis Olympia a avut de la cine să învețe meserie, ținând cont că și-a urmărit pe viu mama și la precedentul Grand Slam la care americanca a participat, US Open. Este clar că tenisul o atrage pe fiica Serenei Williams și rămâne de vazăut dacă Alexis Olympia i-a moștenit și talentul acesteia.

Serena Williams a început tenisul tot la vârsta de 3 ani

Interesant este că Serena Williams, acum în vârstă de 39 de ani, a început să joace tenis tot de la 3 ani, sub îndrumarea tatălui ei, Richard! Americanca a participat pentru prima oară la competiții în anul 1995, iar cariera ei a fost într-o continuă ascensiune.

Serena Williams are 23 de Grand Slam-uri câștigate în palmares și se află la un singur titlu în spatele deținătoarei recordului de trofee majore, Margaret Court. Serena țintește egalarea recordului australiencei chiar la Australian Open, turneu programat la Melbourne între 8 și 21 februarie.

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!