Secretul victoriei lui Benny Adegbuyi! Care a fost strategia sportivului

Secretul victoriei lui Benny Adegbuyi! Care a fost strategia sportivului
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

După una dintre cele mai spectaculoase victorii ale anului și implicit ale carierei sale, Benny Adegbuyi a intrat în istorie ca omul care l-a învins pe marele Badr Hari. Înaintea meciului, specialiștii nu-i dădeau nicio șansă, ba mai mult, unii credeau că după meci va ajunge direct la spital.

 

 

Repriza a doua putea fi fatală pentru Benny Adegbuyi, care s-a clătinat destul de tare, acesta fiind “salvat de clopoțel”, în a treia însă acesta a revenit în forță

și a plasat lovitura care l-a făcut câștigător.

În pauza dinaintea reprizei a treia antrenorul mi-a spus că am răbdare 30 de secunde, apoi să încep atacul pentru a recupera. Atunci am știut că e momentul meu și trebuie să forțez. Acea combinație de KO am pregătit-o de multe ori la antrenament. Am știut mereu că pot învinge, nu a contat că am în față o legendă a acestui sport”, a declarat Benny Adegbuyi.

 

Badr Hari a fost numărat de două ori în duelul cu Benny Adegbuyi. A doua oară nu a reușit să mai continue lupta. Sportivul cu origini marocane s-a ales cu nasul rupt, după această confruntare.

Badr a dat senzația că nu își imagina că poate fi făcut KO. A fost un avantaj pentru tine?

Știu că a spus că e în cea mai bună formă a lui și poate că m-a subestimat, spunând că meciul cu mine va fi doar ca o plimbare în parc. Poate nu a crezut tot ce a spus, dar știu că eu de fiecare dată când sunt în poziția de underdog sunt mult mai motivat”, a mai declarat sportivul pentru playsport.

Benny Adegbuyi, dornic de o luptă cu Ben Saddik

Benny Adegbuyi vrea ca anul viitor să lupte pentru titlul mondial. Își dorește foarte tare un meci în care să-l înfrunte pe Ben Saddik.

Mi-aș dori o revanșă cu Ben Saddik, dar evident că aș prefera ca Rico să îl învingă în ianuarie și să își păstreze centura. Rico este colegul meu, m-a ajutat mult în pregătirea pentru meciul cu Badr Hari. Despre ce va fi în meciul de centură, vedem în 2021. Pentru asta am luptat mereu. Până atunci mă bucur de vacanță, am așteptat-o tot anul”, a mai afirmat Benny.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!