S-a aflat rezultatul testului COVID-19 al Simonei Halep! Va intra sau nu în carantină

S-a aflat rezultatul testului COVID-19 al Simonei Halep! Va intra sau nu în carantină
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Rezultatele testelor COVID-19 al sportivilor carantinați la Adelaide au fost făcute public de către organizatorii turneului Australia Open.

Simona Halep, actualul număr doi mondial, a primit cea mai frumoasa veste. Rezultatul testului COVID-19, efectuat la Adelaide a fost unul negativ, ceea ce înseamnă că tenismena din România se poate antrena în continuare câte cinci ore pe zi pentru marele turneu.

Nu toți sportivii care vor participa la Australia Open au fost la fel de norocoși precum Simona Halep. Cei care au intrat în carantina nu au voie să parăsească camera de hotel unde sunt cazați, lucru care le va afecta cu siguranță performanțele la turneu. Printre sportivii aflați în carantină se afla și Sorana Cîrstea.

Simona Halep, testată pentru Covid-19 la Adelaide

Simona Halep, testată negativ pentru noul coronavirus, efectuează o carantină de 14 zile la Adelaide, oraș în care a fost invitată pentru a luat parte la un super demonstrativ, pe 29 ianuarie, alături de Rafael Nadal (Spania), Novak Djokovic (Serbia), Dominic Thiem (Austria), Serena Williams (SUA) și Naomi Osaka (Japonia). Faptul că aceștia au avut posibilitatea de a se carantina la Adelaide, departe de haosul din Melbourne, a stârnit un val de critici din partea altor jucători.

Mai mulți jucători de la Australian Open (8 – 21 februarie) au încercat să iasă, sâmbătă, din camerele de hotel în care sunt carantinați, încălcând asftel protocoalele sanitare de la Melbourne! Organizatorii i-au informat că la următoarea abatere vor fi excluși din competiție și chiar dați afară din Australia, a relatat jurnalistul italian Luca Fiorino pe Twitter. Numele lor nu au fost făcute publice.

Simona Halep, decizie surpriză la Adelaide

Simona Halep a luat o decizie surpriză și a cooptat-o pe Irina Begu ca parteneră de antrenament pe durata carantinei de la Adelaide! Begu ar fi trebuit să se carantineze și ea la Melbourne, la fel ca majoritatea participanților de la Australian Open.

Norocul Irinei a fost acela că Simona a luat-o în staff-ul ei! Halep și Begu au jucat împreună în circuitul de dublu la 9 turnee WTA, triumfând la Shenzhen (China) în anul 2009: 1-6, 6-1, 10-8 în finala cu cehoaicele Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova.

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!