Ronaldo și Messi, tribut pentru Maradona. Legenda fotbalului argentinian îi lăudase pe cei doi, în urmă cu doar o lună

Ronaldo și Messi, tribut pentru Maradona. Legenda fotbalului argentinian îi lăudase pe cei doi, în urmă cu doar o lună
  • Postat de: Iuliana Roca
  • in

Universul fotbalului mondial este zdruncinat de vestea încetării din viață a marelui Diego Maradona. Cristiano Ronaldo și Lionel Messi au postat fiecare mesaje tulburătoare în memoria legendei fotbalului argentinian. Cu mai puțin de o lună în urmă, Maradona îi lăuda public pe cei doi fotbaliști.

”Astăzi îmi iau adio de la un prieten”, a scris Cristiano Ronaldo pe profilul personal de Twitter. Fotbalistul portughez avea un respect profund pentru marele Maradona, iar în mesajul de adio nu a uitat să sublinieze acest lucru.

“Astăzi îmi iau adio de la un prieten, iar întreaga lume își ia adio de la un geniu etern. Cel mai bun din lume. Un magician inegalabil. Ne-a părăsit mult prea devreme, dar lasă în urmă o moștenire fără limite și un gol care nu va putea fi umplut vreodată. Odihnește-te în pace, campionule. Nu te vom uita vreodată”, a scris Ronaldo.

Și fotbalistul Lionel Messi, conaționalul lui Maradona, a transmis un mesaj emoționant, în urma tragediei care a lovit pe neașteptate fotbalul mondial.

”O zi foarte tristă pentru toți argentinienii și pentru fotbal. Ne părăsește, dar nu pleacă, pentru că Diego este etern. Păstrez toate momentele frumoase trăite alături de el și transmit condoleanțe întregii familii și prietenilor săi. RIP”, a postat Leo Messi pe profilul oficial de Instagram.

Messi și Ronaldo au fost mereu comparați cu Maradona. În urmă cu un an, Maradona considera că cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor este compatriotul său, Alfredo di Stefano. Dar în urmă cu doar o lună Maradona îi lăuda deopotrivă pe Messi și Ronaldo într-un interviu acordat publicației France Football.

„Messi și Cristiano, Cristiano și Messi. Pentru mine, cei doi sunt mult deasupra tuturor. Nu văd pe nimeni care să se apropie de ei. Nicio singură persoană nu va realiza jumătate din ceea ce fac ei”, spunea Maradona înaintea aniversării sale de 60 de ani.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!