Noi reacții emoționante venite de la mari campioni! A lăsat un „gol uriaș”

Noi reacții emoționante venite de la mari campioni! A lăsat un „gol uriaș”
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Noi reacții emoționante venite de la mari campioni. Lumea tenisului și a fotbalului s-a unit și i-au adus un omagiu lui Maradona. Mesajele emoționante au continuat să apară din toate sporturile. A lăsat un „gol uriaș”.

Rafael Nadal, afectat la aflarea veștii

După ce a aflat tragica veste, Rafael Nadal a transmis un mesaj emoționant pe pagina personală de Twitter:

“Astăzi lumea sportului în general și a fotbalului în special au rămas cu un gol uriaș. Ne-a părăsit Maradona, unul dintre cei mai mari sportivi din istorie. Ce a făcut el în fotbal va dăinui pe vecie. Sincere condoleanțe familiei sale, lumii fotbalului și întregii Argentine”, a transmis Rafa.

Campion mondial în 1986, Diego Maradona a înscris 34 de goluri în 90 de partide jucate pentru Argentina. El a evoluat la patru ediții ale Cupei Mondiale: Spania 1982, Mexic 1986 (campion), Italia 1990 (vicecampion), SUA 1994. La nivelul echipelor de club, Maradona a evoluat la Argentinos Juniors, Boca Juniors, Barcelona, Napoli, Sevilla și Newell’s Old Boys. Considerat de mulți cel mai mare fotbalist din istorie, Maradona a cucerit 9 trofee alături de echipele de club.

„Sper ca într-o zi să jucăm împreună fotbal în ceruri!”, a declarat Pele

Tot prin intermediul unei postări pe Twitter, Pele și-a exprimat regretul dispariției lui Maradona, considerându-l un prieten apropiat:

„Ce veste tristă! Am pierdut un prieten bun, iar lumea a pierdut o legendă. Mai sunt lucruri de spus, însă deocamdată, sper ca Dumnezeu să le dea putere membrilor familiei. Sper ca într-o zi să jucăm împreună fotbal în ceruri!”, a declarat Pele, alături de declarațiile altor mari campioni.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!