Primul caz de COVID-19 la US Open, chiar înainte de start

Primul caz de COVID-19 la US Open, chiar înainte de start

Primul caz de COVID-19 a apărut la US Open chiar înainte de start.

Respectând măsurile impuse de organizatorii turneului de tenis american, toți jucătorii înscriși în competiție, precum și membrii staff-urilor acestora au fost testați înainte de competiție.

Cu o zi înainte de deschiderea turneului, jucătorul francez Benoit Paire a fost depistat pozitiv la noul coronavirus. Acesta este singurul jucătorul al cărui test a ieșit pozitiv, francezul fiind nevoit să se retragă de pe tabloul principal al competiției. El ar fi trebuit să joace primul meci marți, împotriva polonezului Kamil Majchrzak, și va fi înlocuit de tenismenul spaniol Marcel Granollers.

Până în prezent, Asociația Americană de Tenis a realizat peste 7000 de teste și doar două au ieșit pozitive. Este vorba de jucătorul francez Benoit Paire și de un membru al staff-ului unui alt jucător.

Conaționalii jucătorului francez, Richard Gasquet, Adrian Mannarino și Edouard Roger-Vasselin sunt deocamdată izolați în camerele de hotel în care sunt cazați.

US Open începe astăzi, iar în prima zi de concurs vor evolua Novak Djokovic, Alexander Zverev și David Goffin.

Simona Halep a decis să nu participe la US Open.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!