Prima victorie pentru antrenorul român din Ligue 1! A reușit să câștige cu un om eliminat

Prima victorie pentru antrenorul român din Ligue 1! A reușit să câștige cu un om eliminat

Prima victorie pentru antrenorul român din Ligue 1! A reușit să câștige cu un om eliminat. După ce a debutat cu un meci egal, echipa a reușit să depășească forma slabă din ultima perioadă și să câștige primul meci cu antrenorul român.

Nice, echipa condusă de Adrian Ursea, a reușit să se impună pe terenul celor de la Nimes, cu scorul de 2-0

Adrian Ursea (53 de ani) preluase funcția de antrenor principal la Nice de la fostul mare campion mondial, Patrick Vieira, echipa franceză trecând printr-o perioadă foarte slabă. Antrenorul român, care până acum a activat ca „secund” la Nice, atât sub Vieira, cât și sub fostul antrenor, Lucien Favre (63), și-a asumat misiunea de relansare a echipei.

Clubul francez a anunțat că Ursea va conduce echipa în continuare, primul meci pe care Nice îl va disputa sub comanda antrenorului român a fost cel cu Reims, încheiat la egalitate:

„Este important să mergem împreună spre direcția dorită de club. Vom avea meciuri și perioade de recuperare. Știu ce înseamnă să joci atât în Europa, cât și în campionat, mai ales în această perioadă a anului. Trebuie să rămânem constanți și să le redăm încrederea jucătorilor care poate au fost afectați de această situație”, a declarat antrenorul român.

Prima victorie pentru Adrian Ursea în Ligue 1

85 de minute meciul a fost egal, până când jucătorul Dan Ndoye a reușit să înscrie. Golul a fost cu atât mai important cu cât echipa juca în 10 oameni din minutul 57. Rezultatul meciului a fost definitiv stabilit în prelungiri, după ce Alexis Maurice a reușit să marcheze al doilea gol.

Partida cu Nimes este prima câștigată de Nice cu Adrian Ursea pe banca tehnică, după înfrângerile cu Hapoel Beer Sheva, 0-1, în Europa League, Rennes, 0-1, și remiza cu Reims, de la debut, 0-0.

În duelul cu Nimes, la Nice a fost integralist Flavius Dăniliuc, fundașul central cu cetățenia română și austriacă.

Victoria de ieri a reușit să o urce pe Nice pe locul 11 în Ligue 1, având 21 de puncte, cu doar cinci puncte în urma echipei de pe ultimul loc ce duce în Europa League, Montpellier.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!