”Pentru mine, totul e clar!” Ce planuri are Mirel Rădoi după remiza cu Irlanda de Nord

”Pentru mine, totul e clar!” Ce planuri are Mirel Rădoi după remiza cu Irlanda de Nord

România a încheiat campania din Liga Națiunilor cu un egal în fața Irlandei de Nord. Cu calificarea la EURO 2021 deja ratată, România a beneficiat de trei puncte prin nereprezentarea Norvegiei, dar și de victoria Serbiei în fața Rusiei, reușind astfel să își asigure locul 3 în grupa din Liga Națiunilor și, foarte important, un loc în a doua urnă valorică pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2022.

”Mă bucur că celelalte rezultate și acest egal ne-au făcut să ajungem în urna a doua valorică, care era un obiectiv pentru noi. Dincolo de faptul că am ratat calificarea la EURO, această accedere în a doua urnă valorică nu este tocmai o performanță de neglijat”, a declarat antrenorul naționalei, Mirel Rădoi, pentru ProTV, la finalul meciului cu Irlanda de Nord.

La încheierea acestei campanii de calificări, Mirel Rădoi a trecut în revistă punctele pozitive, dar și pe cele negative ale evoluției echipei noastre.

”Sunt aspecte pozitive și negative, nu o să mă feresc de cele negative. În unele momente, ne relaxăm în timpul partidei exact în momentele când trebuie să ne dominăm adversarul, mai avem de lucrat la unitate. În unele momente, e vorba și despre presiunea psihologică pe care noi singuri o punem. Aspectele pozitive pot fi enumerate prin jucătorii care ne înțeleg mesajul, prind atitudinea”, a spus Mirel Rădoi, menționând că echipa a înregistrat totuși un progres, dovedit prin acest loc în urna a doua valorică pentru preliminariile CM 2022.

Referitor la perspectivele privind coordonarea echipei și în campania viitoare, pentru calificarea la Cupa Mondială, Rădoi a lăsat de înțeles că mingea este la conducerea Federației Române de Fotbal.

„Eu am în continuare contract cu FRF pentru următoarea campanie. Dacă Federația nu va mai dori să continue cu mine, atunci vom discuta și vom vedea. Niciodată nu am declarat altceva, nu am declarat că plec în altă parte. Din punctul meu de vedere, totul este clar”, a subliniat Rădoi.

Distribuie:

Citeste si:

  • Rezultat neașteptat la autopsia lui Maradona! Investigația a fost soli...
  • Ronaldo și Messi, tribut pentru Maradona. Legenda fotbalului argentini...
  • Decizie finală! Sportivii români rămași fără medalii la olimpiadă...
  • Attachment

    Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!