O nouă șansă pentru Ianis Hagi! Românul este anunțat titular

O nouă șansă pentru Ianis Hagi! Românul este anunțat titular

O nouă șansă pentru Ianis Hagi! Românul este anunțat titular.

Ianis Hagi, titular în meciul de astăzi cu Aberdeen!

Rangers este lider detașat în Scoția, având 20 de victorii și doar 2 egaluri în cele 20 de etape scurse până acum, fiind una dintre puținele echipe din Europa care nu au fost învinse.

Ianis Hagi începe din nou ca titular la Glasgow Rangers, în meciul cu ocupanta locului 3 în campionatul Scoției.

Glasgow Rangers are o deplasare dificilă în etapa a 23-a din campionatul Scoției. Echipa antrenată de Steven Gerrard o întâlnește în deplasare pe Aberdeen, ocupanta poziției a 3-a în clasament.
Evoluția bună din “Old Firm Derby” i-a adus lui Ianis Hagi o nouă titularizare. Aceasta este cea de-a 12-a partidă pe care mijlocașul român o începe în primul 11 al lui Rangers în actuala stagiune din Scoția.

Misiunea lui Rangers nu va fi deloc ușoară, deoarece Aberdeen este o echipă într-o formă bună, care nu a fost învinsă în precedentele 7 partide de campionat.
De altfel, ultimul insucces al lui Aberdeen vine tot dintr-o confruntare cu Rangers, care s-a impus în urmă cu o lună și jumătate cu 4-0 pe Ibrox Park. Aceea nu a fost însă prima confruntare dintre cele 2 echipe în acest sezon, Aberdeen și Rangers întâlnindu-se și în prima etapă a stagiunii, meci câștigat de asemenea de echipa lui Gerard, scor 1-0.

Valoarea de piață a lui Ianis Hagi este acum de 4,5 milioane de euro, potrivit publicației de specialitate Tranfermarkt.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!