Nu am fost pregătită să înfrunt o campioană în acel moment

Nu am fost pregătită să înfrunt o campioană în acel moment

Astăzi începe Săptămâna Simona Halep la Eurosport. În perioada 11 – 17 mai, Eurosport difuzează emisiuni, interviuri în exclusivitate și cele mai spectaculoase meciuri din cariera Simonei Halep de până acum. Selecția meciurilor a fost făcută chiar de Simona, iar ca parte a transmisiunilor tematice despre aceasta, Eurosport va redifuza unele dintre cele mai bune momente ale jucătoarei, va găzdui o ediție specială a vodcastului Tennis Legends și va oferi o analiză cuprinzătoare a loviturilor sale, alături de interviuri cu persoanele care o cunosc cel mai bine pe campioana de la Wimbledon.

Toate acestea sunt parte a Player’s Cut, o nouă emisiune exclusivă Eurosport, care prezintă viața și cariera celor mai talentați jucători de tenis – în fiecare săptămână. Emisiunea debutează cu dubla câștigătoare de Grand Slam, Simona Halep, și va trece în revistă cele mai intense meciuri din cariera sa de până acum. Mai mult, de-a lungul săptămânii, vor fi transmise din partea Simonei opinii și comentarii exclusive cu privire la meciurile ce urmează să fie difuzate.

În această seara, de la 20:00, Eurosport transmite finala din 2014 de la Roland-Garros – dintre Simona Halep și Maria Sharapova.

Amintindu-și de acel meci, Simona Halep a declarat: ”Acest meci a fost cel mai bun pe care-l jucasem vreodată până atunci. A fost și cea mai dificilă zi – din cauza emoțiilor, din cauza presiunii pe care o aveam asupra mea – să joc prima mea finală de Grand Slam împotriva Mariei Sharapova. Nu a fost ușor de gestionat acest lucru, însă a fost un meci grozav. Cred că am jucat cel mai bun tenis în acea zi. Am fost foarte aproape să câștig titlul, dar experiența ei și-a spus cuvântul, a fost mai bună decât mine în acea zi. Am însă amintiri grozave de atunci. Îmi amintesc cât de mult am plâns după meci, dar tot ce s-a întâmplat n-a făcut decât să mă ajute mai departe”.

Finala cu Sharapova de la Roland-Garros, venea după un alt meci împotriva acesteia, cu o evoluție bună a Simonei: ”Am condus la Madrid, dar nu am reușit să câștig. Apoi am simțit că am o șansă mai bună la Roland-Garros, dar tot nu am reușit. Poate că nu am fost pregătită să înfrunt o campioană în acel moment. Aveam nevoie de mai multă experiență și nu am fost foarte supărată după meciul acela. M-am gândit doar la lucrurile pozitive din acea luptă, fiindcă a fost o luptă. Am învățat foarte multe lucruri din acel meci, cu siguranță”, a adăugat Simona Halep.

Consultați programul meciurilor Simonei Halep difuzate de Eurosport.

Distribuie:

Attachment

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!