Nu am fost pregătită să înfrunt o campioană în acel moment

Nu am fost pregătită să înfrunt o campioană în acel moment
  • Postat de: Iuliana Roca
  • in

Astăzi începe Săptămâna Simona Halep la Eurosport. În perioada 11 – 17 mai, Eurosport difuzează emisiuni, interviuri în exclusivitate și cele mai spectaculoase meciuri din cariera Simonei Halep de până acum. Selecția meciurilor a fost făcută chiar de Simona, iar ca parte a transmisiunilor tematice despre aceasta, Eurosport va redifuza unele dintre cele mai bune momente ale jucătoarei, va găzdui o ediție specială a vodcastului Tennis Legends și va oferi o analiză cuprinzătoare a loviturilor sale, alături de interviuri cu persoanele care o cunosc cel mai bine pe campioana de la Wimbledon.

Toate acestea sunt parte a Player’s Cut, o nouă emisiune exclusivă Eurosport, care prezintă viața și cariera celor mai talentați jucători de tenis – în fiecare săptămână. Emisiunea debutează cu dubla câștigătoare de Grand Slam, Simona Halep, și va trece în revistă cele mai intense meciuri din cariera sa de până acum. Mai mult, de-a lungul săptămânii, vor fi transmise din partea Simonei opinii și comentarii exclusive cu privire la meciurile ce urmează să fie difuzate.

În această seara, de la 20:00, Eurosport transmite finala din 2014 de la Roland-Garros – dintre Simona Halep și Maria Sharapova.

Amintindu-și de acel meci, Simona Halep a declarat: ”Acest meci a fost cel mai bun pe care-l jucasem vreodată până atunci. A fost și cea mai dificilă zi – din cauza emoțiilor, din cauza presiunii pe care o aveam asupra mea – să joc prima mea finală de Grand Slam împotriva Mariei Sharapova. Nu a fost ușor de gestionat acest lucru, însă a fost un meci grozav. Cred că am jucat cel mai bun tenis în acea zi. Am fost foarte aproape să câștig titlul, dar experiența ei și-a spus cuvântul, a fost mai bună decât mine în acea zi. Am însă amintiri grozave de atunci. Îmi amintesc cât de mult am plâns după meci, dar tot ce s-a întâmplat n-a făcut decât să mă ajute mai departe”.

Finala cu Sharapova de la Roland-Garros, venea după un alt meci împotriva acesteia, cu o evoluție bună a Simonei: ”Am condus la Madrid, dar nu am reușit să câștig. Apoi am simțit că am o șansă mai bună la Roland-Garros, dar tot nu am reușit. Poate că nu am fost pregătită să înfrunt o campioană în acel moment. Aveam nevoie de mai multă experiență și nu am fost foarte supărată după meciul acela. M-am gândit doar la lucrurile pozitive din acea luptă, fiindcă a fost o luptă. Am învățat foarte multe lucruri din acel meci, cu siguranță”, a adăugat Simona Halep.

Consultați programul meciurilor Simonei Halep difuzate de Eurosport.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!