Săptămâna Simona Halep

Săptămâna Simona Halep

În fiecare an, pe data de 9 mai se aniversează Ziua Europei. Pe lângă această semnficaţie, 9 mai marchează şi Ziua Independenţei României şi a sfârşitului celui de-al doilea război mondial.

Săptămâna 11 -17 mai este săptămâna Simona Halep la Eurosport. Canalul de televiziune a anunțat programul săptămânii viitoare care include o serie de emisiuni, interviuri exclusive și cele mai tari meciuri de tenis care o au în prim plan pe Simona Halep.

”Player’s Cut” este o nouă emisiune exclusivă Eurosport care prezintă viaţa şi cariera celor mai talentaţi jucători de tenis, în fiecare săptămână. Luni seara, emisiunea debutează cu dubla câştigătoare de Grand Slam şi va trece în revistă cele mai intense meciuri din cariera sa de până acum. De-a lungul săptămânii vor fi transmise opinii şi comentarii exclusive ale Simonei cu privire la meciurile ce urmează să fie difuzate.

Eurosport va redifuza unele dintre cele mai bune 11 meciuri ale jucătoarei, va găzdui o ediţie specială a vodcastului Tennis Legends, în care Simona Halep li se alătură lui Mats Wilander, Boris Becker şi Justine Henin, şi va oferi o analiză cuprinzătoare a loviturilor sale, alături de interviuri cu persoanele care o cunosc cel mai bine pe campioana de la Wimbledon.

Din program nu vor lipsi finalele de Grand Slam câștigate la Roland Garros (2018) si Wimbledon (2019).

 

Iata programul meciurilor Simonei Halep difuzate de Eurosport 1:

Luni 11 mai, ora 20:00

Halep – Maria Şarapova, finala de la Roland Garros 2014

 

Marţi 12 mai, ora 20:00

Halep – Karolina Pliskova, semifinale Roland Garros 2017

Halep – Jelena Ostapenko, finala Roland Garros 2017

 

Miercuri 13 mai, ora 20:00

Halep – Angelique Kerber, sfert de finală Roland Garros 2017

Halep – Garbine Muguruza, semifinale Roland Garros 2018

 

Joi 14 mai, ora 20:00

Halep – Sloane Stephens, finala Roland Garros 2018

 

Vineri 15 mai, ora 20:00

Halep – Angelique Keber, semifinale Australian Open 2018

Halep – Caroline Wozniacki, finala Australian Open 2018

 

Sâmbătă 16 mai, ora 17:30

Halep – Elina Svitolina, semifinale Wimbledon 2019

Halep – Serena Williams, finala Wimbledon 2019

Halep – Kaia Kanepi, turul 1 Australian Open 2019

Halep – Serena Williams, turul 4 Australian Open 2019

 

Duminică 17 mai, ora 20:00

Halep – Victoria Azarenka, sfert de finală US Open 2015

Distribuie:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!