Mesajul Nadiei Comăneci de Ziua Olimpică

Mesajul Nadiei Comăneci de Ziua Olimpică

“Fiţi activi, fiţi responsabili şi motivaţi-i pe cei din jurul vostru să facă mişcare”, este mesajul Nadiei Comăneci de Ziua Olimpică.

Astăzi, 23 iunie, este Ziua Olimpică. Mai mulți sportivi au transmis mesaje speciale, publicate pe pagina de Facebook a Comitetului Olimpic Sportiv Român. Printre aceștia, Nadia Comăneci, Marian Drăgulescu, Ana Maria Brânză și Mihai Covaliu, președintele COSR.

Ziua Olimpică 2020 – Nadia Comăneci

Ziua Olimpică 23 iunie 2020Sportul are puterea de a uni oamenii chiar și atunci când sunt departe! Azi e Ziua Olimpică și se sărbătorește virtual în întreaga lume. Marii campioni dau startul la mișcare, prima e Nadia Comaneci !#gimnastică #OlympicDay #StayActive #StayStrong #StayHealthy Olympic

Publicată de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman pe Luni, 22 iunie 2020

Nadia Comăneci este parte și din maratonul ”Olympic Day Workout”, prin intermediul profilului personal de Twitter.

”Este important să rămâi activ, pentru că a fi activ înseamnă a fi sănătos. Cu mulți ani în urmă, când eram copil, aveam atât de multă energie și eram atât de activă, așa că mama mea m-a înscris la gimnastică, ceea ce mi-a deschis toate ușile, să călătoresc în toată lumea și să concurez în multe competiții internaționale. După mulți ani, sunt încă aici, în sala de gimnastică, pentru că este foarte important pentru mine să fiu activă. Fii în formă, fii activ, fii sănătos”, a transmis Nadia fanilor săi printr-un mesaj video publicat pe Twitter.

Distribuie:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!