Meci de proporții! Benny Adegbuyi l-a făcut “praf” pe Badr Hari

Meci de proporții! Benny Adegbuyi l-a făcut “praf” pe Badr Hari
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Super meciul dintre Badr Hari și Benny Adegbuyi s-a terminat exact cum voiau toți românii. Partida din Gala Glory 76 a fost câștigată de sportivul noustru, Benny Adegbuyi. Românul l-a făcut KO pe Badr Hari în runda a treia.

Partida dintre Benny Adegbuyi și Badr Hari trebuia să se dispute pe data de 20 iunie, la Rotterdam. Pandemia de COVID-19 a dat totul peste cap și gala a fost mutată pentru data de 7 noiembrie. Numai că și de această dată a existat o problemă, din moment ce Badr Hari s-a infectat cu noul coronavirus.

Unul din comantaturii meciului a făcut un comentariu fabulos cu privire la victoria lui Benny, spunând că sportivul tocmai a devenid al doilea cel mai cunoscut om din Transilvania, după Dracula.

Benny e născut în România, în Transilvania! Tocmai a devenit al doilea cel mai cunoscut de acolo, după Dracula”,a spus comentatorul galei Glory 76, după ce românul s-a impus prin KO tehnic.

Bahr Hari a fost destul de agitat înainte de luptă

Meciul a fost câștigat de Benny Adegbuyi, luptătorul căruia nimeni nu-i dădea nicio șansă. Badr Hari l-a amenințat că-l face KO în prima repriză, dar sportivul român nu s-a lăsat intimidat de marocan, și a intrat în ring cu capul sus și hotărât să căștige, ceea ce a și făcut.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!