Marius Șumudică, la un pas de “divorț” cu Gaziantep! Ce ofertă a primit antrenorul român

Marius Șumudică, la un pas de “divorț” cu Gaziantep! Ce ofertă a primit antrenorul român
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Probleme la Gaziantep, Sumudică este la un pas de plecare. Antrenorul român nu se mai înțelege cu conducerea Gaziantep și a început negocierile cu Al Shabab. Acesta a declarat că este posibil să plece de pe banca turcilor săptămâna viitoare.

Conform declarațiilor lui Șumudică, acesta a avut pretenție de 2 jucători pe care conducerea echipei nu a vrut să-i cumpere. După spusele sale, sumele erau unele modice și nu ar fi trebuit să le pună probleme turcilor.

Oricum ofertele vin continuu pentru Șumudică, care tocmai a fost contactat de președintele unei echipe de golf, care l-ar vrea pe antrenorul român.

Marius Șumudică, la un pas să plece de la Gaziantep!

De acum, de săptămâna viitoare. Eu vrea să-mi duc contractul la sfârșit, dar sunt niște sume uriașe, n-am cum să refuz. Eu tot am dat semnale, m-au amânat, n-am avut nicio discuție. În seara asta vom discuta, dar ei știu foarte bine că nu putem continua în acest condiții. Cred că le va fi greu să suporte ceea ce eu voi cere pentru mine și stafful meu. Clubul este Al-Shabab, unde am mai fost. Mi-a făcut o ofertă, negociem, suntem aproape și este șansa să colaborăm foarte curând.


Vorbeam cu Maxim, i-am explicat situația, sunt un tip care nu mă ascund. Mi-am văzut de treabă, pregătesc echipa. Mâine suntem decimați, avem 5 jucători lipsă. Nu credeam în viața mea să fiu unul din cei 4 antrenori care continuă de un an jumătate în Turcia, Terim, Buruk și antrenorul de la Sivas. Sunt niște borne care mă bucură. E un ciclu pe care vreau să-l închid în vară.

Marius Șumudică pleacă într-o săptămână

Cred că săptămâna viitoare ne despărțim. Mă deranjează si declarațiile că ne-am înțeles cu antrenorul. Nu ne-am înțeles deloc. Vor să liniștească fanii, nu știu ce-i în capul lor. Sunt șefii mei, îi respect. Mă deranjează foarte mult când începi să vorbești cu jucători fără să întrebi antrenorul. Nu e normal. Antrenorul trebuie să fie șeful în vestiar.

E greu să ajungi la echipe mari în Turcia. M-am bucurat de mesajul unuia dintre directorii sportivi de la o echipă mare, dar e greu să ajungi la un astfel de nivel. Au antrenorii lor, cu un oarecare statut. Sunt antrenori care au nume în Turcia și e greu să le iei fața. Nici nu știu cum am ajuns noi aici, suntem ca și castravetele în salata de boeuf, unora nu le place și îl dau la o parte.”, a spus Șumudică, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!