Incredibil! Echipă de foftbal din Liga 1 cu mai puțini jucători disponibili decât membrii din staff, din cauza COVID-19

Incredibil! Echipă de foftbal din Liga 1 cu mai puțini jucători disponibili decât membrii din staff, din cauza COVID-19

COVID-19 face ravagii în fotbalul românesc. Aproape în fiecare zi apare un nou caz de COVID-19 în rândul sportivilor. O echipă din Liga 1 se confruntă cu o situație incredibilă: are mai puțini jucători disponibili decât membrii din staff.

Antrenorul echipei de fotbal FC Botoșani, Marius Croitoru, a dezvăluit că la ultimele antrenamente a avut doar 7 jucători seniori, din cauza cazurilor de COVID-19.

”Am 11 jucători la antrenament, dintre care patru sunt juniori. Am de-o miuță cum se spune, cinci la cinci. Asta e realitatea. Să veniți la un antrenament să vedeți că suntem mai mulți în staff decât jucători pe care să-i antrenăm”, a declarat Marius Croitoru, pentru Monitorul de Botoșani.

Antrenorul FC Botoșani a dezvăluit starea de spirit a jucătorilor disponibili de joc, după numărul mare de cazuri de COVID-19 din rândul echipei.

”Și jucătorii care sunt negativi sunt afectați, trăiesc și ei cu teamă. Cu toate astea, trebuie să mergem mai departe. Cel mai important este să trecem cu bine peste meciul cu Universitatea Craiova”, a mai spus Croitoru.

După 10 etape disputate, FC Botoșani este pe locul 11 în clasament, cu 11 puncte, cinci în spatele celor de la Viitorul, care se află pe ultima poziție care asigură calificarea în play-off la finalul sezonului regular.

În acest context, antrenorul echipei de fotbal FC Botoșani are o misiunea grea în pregătirea corespunzătoare pentru meciul programat după pauza internațională, cu Universitatea Craiova, care se va disputa la sfârșitul acestei săptămâni.

Distribuie:

Citeste si:

  • Rând pe rând, cluburile de fotbal aduc un omagiu. Napoli, în doliu...
  • Noi reacții emoționante venite de la mari campioni! A lăsat un „gol ur...
  • Incredibil! Mesajul ales de Diego Maradona în timpul vieții pentru pia...
  • Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!