Gestul deplasat făcut de Cristiano Ronaldo! Fotbalistul a răbufnit

Gestul deplasat făcut de Cristiano Ronaldo! Fotbalistul a răbufnit
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Cristiano Ronaldo a fost ironizat de un adversar înaintea returului dintre Juventus și Ferencvaros din grupa G din UEFA Champions League.

Fundașul maghiarilor, Marcel Heister, a dezvăluit ce s-a întâmplat la meciul de la Budapesta de acum 3 săptămâni.

Atunci, torinezii s-au impus cu 4-1, dar starul portughez nu a reușit să-și treacă numele pe lista marcatorilor, deși a jucat tot meciul.

Marcel Heister: ”Cristiano Ronaldo mi-a făcut semn să dispar”

La final, Marcel Heister a dorit să facă schimb de tricouri cu Cristiano Ronaldo, dar a fost refuzat nu tocmai politicos.

Părea că e supărat și cam nervos. Mi-a făcut semn să dispar atunci când l-am rugat să facem schimb de tricouri. Poate pentru că nu a putut să dea gol împotriva noastră.

Sau poate era deranjat de faptul că l-am deposedat de minge atunci când a încercat să mă dribleze. Am și o poză cu intervenția mea, am postat-o pe rețelele sociale. A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea,” a povestit jucătorul lui Ferencvaros.

De ce nu a încercat să facă schimb de tricouri cu Leo Messi

Cu puțin timp înainte de meciul cu Juventus, cei de la Ferencvaros călătoriseră pe Camp Nou unde Barcelona s-a impus cu 5-1. Pentru Heister confruntarea cu Messi și Ousmane Dembele a fost un vis împlinit.

Abia așteptam să joc pe Camp Nou și iată că mă aflam alături de jucători pe care îi știam de pe playstation. L-am văzut pe Messi care-i dădea indicații lui Dembele, nu-mi venea să cred!

La Messi nu m-am dus să-i cer tricoul, știam că toți îl vor – oricum, el a făcut un semn că îl va da mai târziu și apoi a dispărut,” a mai spus Heister.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!