Declarația Larisei Iordache, la revenirea de la Campionatul European!

Declarația Larisei Iordache, la revenirea de la Campionatul European!
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Declarația Larisei Iordache, la revenirea de la Campionatul European! Sportiva noastră a reușit o performanță extraordinară în Turcia.

Larisa Iordache a obținut două medalii de aur!

În urmă cu câteva momente a avut loc reîntoarcerea în țară a lotului României de Gimnastică. Cele 14 medalii obținute, dintre care 8 de aur, au provocat o imensă bucurie printre susținătorii din țară, după ce Campionatul European de Gimnastică de la Mersin a fost un adevărat succes.

Pe aeroportul din Otopeni, Larisa Iordache, cea care a obținut două medalii de aur, a oferit primele declarații pentru jurnaliștii de la GSP.ro:

„ Mă bucur să fiu din nou aici și să vorbesc în fața tuturor. Este un moment de bucurie pentru mine, dar în același timp, este și un nou start deoarece va urma ceva mai greu, și trebuie oarecum să mă bucur, să mă odihnesc și apoi să încep să muncesc din nou pentru a-mi îndeplini visul. Sper din suflet ca la anul să ne întâlnim tot aici. Am avut un moment de confuzie, credeam că am pierdut medalia de aur, dar l-am văzut apoi pe domnul Cristi cum a mers să facă contestație, și m-am bucurat că am obținut aceste titluri deoarece le așteptam foarte tare”, a declarat sportiva, vizibil emoționată.

Se pare că pauza foarte mare în care sportiva noastră nu a reușit să evolueze, a atras și numeroși critici înaintea Campionatului European. După rezultatul extraordinar de la Europene, Larisa a transmis un mesaj pentru toți susținătorii ei, cât și pentru cei care nu i-au oferit prea multe șanse:

”PENTRU CĂ NICIODATĂ NU ESTE PREA TÂRZIU SĂ ÎȚI URMEZI VISUL ȘI SĂ VISEZI LA CEEA CE ÎȚI DOREȘTI CU ADEVĂRAT, DOAR TREBUIE SĂ AI UN IMPULS PENTRU CA PUTEREA DIN INTERIORUL TĂU SĂ IASĂ LA SUPRAFAȚĂ. ÎN MOMENTELE ÎN CARE MULȚI MI-AU SPUS CĂ NU VOI REUȘI ȘI ÎNCEPUSEM SĂ CRED ȘI EU ASTA DUPĂ ATÂTA TIMP DE PAUZA … CU GREU MAI SPERAM LA O REVENIRE, ÎNSĂ … AI NEVOIE DE NIĂTE OAMNEI CARE SĂ CREADĂ ÎN TINE. ASA CUM AU FĂCUT-O ANTRENORII MEI DE LA BUN ÎNCEPUT. NU AU RENUNȚAT NICIODATĂ SĂ CREADĂ ÎN MINE, SĂ MĂ SUSȚINĂ EXACT AȘA CUM AM EU NEVOIE. ȘI SĂ ÎMI DĂRUIASCĂ BUNĂTATEA ȘI DRAGOSTEA LOR FAȚĂ DE GIMNASTICĂ”, a declarat Larisa Iordache pe Facebook.

 

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!