Cum a scăpat marele fotbalist român de COVID-19

Cum a scăpat marele fotbalist român de COVID-19
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Cum a scăpat marele fotbalist român de COVID-19. Acesta a explicat momentele prin care a trecut, dar și cui trebuie să îi mulțumească pentru depășirea perioadei dificle.

„A fost cel greu dribling al meu”, a declarat marele fotbalist.

Dănuț Lupu a trecut prin momente cumplite. A fost infectat cu noul coronavirs și a ajuns urgent la spital. Fostul internațional este acum vindecat și a vorbit despre zilele de cumpănă, în care a crezut că totul s-a sfârșit. Le-a mulțumit lui Mircea Lucescu, George Copos și Nicolae Badea. Sunt cei trei oameni de fotbal care au sărit să-l ajute.

Au fost 10 zile de mari emoții. Dănuț Lupu a fost internat pe 11 noiembrie la spital, după ce s-a simțit rău și a ieșit pozitiv la testul COVID-19. Fostul internațional a ajuns la ATI, iar medicii de la spitalul Colentina au decis că are nevoie de ventilare mecanică:

„A fost cel mai greu dribling al meu. Îți spun că ce mi s-a întâmplat mie, nu doresc nici la dușmanii mei. Mi-a atacat plămânii, dar nu a avut legătură cu problemele mele mai vechi. Sunt mulți care trec ușor peste răceala asta, dar nu a fost cazul meu”, a declarat Danuț Lupu.

Mulțumiri la adresa lui Mircea Lucescu, George Copos și Nicolae Badea

Apropiații s-au speriat foarte tare ținând cont de antecedentele lui Lupu. În 2016, fostul jucător de la Dinamo și Rapid a fost la un pas de moarte din cauza unui edem pulmonar. Atunci a mai respirat doar cu 8 la sută din capacitatea plămânilor. Și atunci, dar și acum, l-au ajutat câțiva oameni foarte importanți din fotbalul românesc:

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu! Eu am o vorbă, dacă vrea să te ia… te ia oricum. Îi mulțumesc lui Mircea Lucescu, pentru mine este al doilea tată. Îi mulțumesc lui George Copos și Nicolae Badea, ție (n.r. jurnaliștul Dan Filoti) și familiei”, a mai declarat Dănuț Lupu.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!