Cristina Neagu, Mihai Leu, Anamaria Brânză sau Camelia Potec promovează gratuit antreprenori români

Cristina Neagu, Mihai Leu, Anamaria Brânză sau Camelia Potec promovează gratuit antreprenori români

Cristina Neagu, Mihai Leu, Anamaria Brânză sau Camelia Potec promovează gratuit antreprenori români.

Sportivii Sports Hub își donează imaginea pentru afacerile locale afectate de pandemie, în cadrul unei campanii desfășurate pe pagina oficială de Facebook.

Tot ce trebuie să facă un antreprenor român este să se înscrie printr-un comentariu la postarea campaniei și unul dintre marii sportivi Cristina Neagu, Anamaria Brânză, Mihai Leu, Camelia Potec sau Virgil Stanescu poate deveni imaginea afacerii sale. Miercuri, 17 iunie, este ultima zi de înscrieri.

 

Valorile adevărate susțin România

Suntem gata să susținem valorile de azi și de mâine prin performanțele sportivilor cu care ne mândrim în lumea întreagă! Dacă ești antreprenor, lasă un comentariu în care ne povești despre cum ai început, cum te-a afectat ultima perioadă și unde vrei să ajungi și poți beneficia de susținerea unui campion Sports HUB pentru promovarea afacerii tale și a valorilor pe care vrei să le împărtășești cu toată lumea. Nu mai sta pe gânduri, așteptăm comentariul tău până pe 17 iunie! #susținemvalorile

Publicată de Sports-HUB pe Duminică, 7 iunie 2020

”Valorile adevărate susțin România. Suntem gata să susținem valorile de azi și de mâine prin performanțele sportivilor cu care ne mândrim în lumea întreagă! Dacă ești antreprenor, lasă un comentariu în care ne povești despre cum ai început, cum te-a afectat ultima perioadă și unde vrei să ajungi și poți beneficia de susținerea unui campion Sports HUB pentru promovarea afacerii tale și a valorilor pe care vrei să le împărtășești cu toată lumea.
Nu mai sta pe gânduri, așteptăm comentariul tău până pe 17 iunie! #susținemvalorile”, este îndemnul sportivilor care susțin antreprenoriatul românesc și valorile sale.
Distribuie:

Attachment

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!