Competiție neașteptată pentru Rafael Nadal. Între două turnee de tenis, Rafa țintește titlul de campion într-un alt sport

Competiție neașteptată pentru Rafael Nadal. Între două turnee de tenis, Rafa țintește titlul de campion într-un alt sport

Are 20 de titluri de Grand Slam, dar vizează titlul de campion într-un alt sport. La nici două săptămâni după victoria de la Rolland Garros, Rafael Nadal participă la o competiție profesionistă din altă disciplină sportivă decât tenis.

Rafael Nadal participă în aceste zile la Campionatul de Golf al Insulelor Baleare și își joacă șansele pentru un titlu de campion profesionit la golf.

Potrivit publicației Diario de Mallorca, la începutul ultimei zile de campionat, Rafa se află pe locul 7, cu un total de 148 de lovituri, performanță remarcabilă pentru locul 2 mondial la tenis, mai ales că la turneul din Mallorca participă în total 60 de jucători, dintre care 23 sunt profesioniști și 37 amatori.

În ultima zi a campionatului de golf profesionist din Insulele Baleare, care se dispută sub modalitatea Scratch Play Medal, clasamentul provizoriu este condus de Federico Páez, cu 141 de lovituri, urmat de Miguel Bisellach, Sebastián García și Robert Lawrence Reynolds (toți cu 144 puncte ), Antoni Ferrer (146, pe poziția a cincea) și jucătoarea profesionistă Nuria Iturrioz pe locul șase cu 147 puncte. Pe locul șapte se află Rafael Nadal, care ar putea produse surpriza turneului cu un loc de pomium la finalul zilei.

De altfel, anul trecut, tot la Campionatul Insulelor Baleare, Rafael Nadal a reușit să încheie competiția pe locul al doilea în clasamentul jucătorilor de peste 30 de ani.

Rafael Nadal este un sportiv complet. În afară de tenis, locul 2 mondial, este un împătimit al golfului, dar și al fotbalului. În copilărie, Rafa a practicat atât fotbal, cât și tenis, iar la un moment dat a fost nevoit să aleagă între cele două sporturi. Este evident că alegerea făcută a fost una inspirată, dar abilitățile sale atletice i-ar fi oferit un loc de cinste și în fotbalul mondial. Inclusiv celebrul Jose Mourinho a spus despre Nadal că ar fi fost un fotbalist extraordinar.

Rafael Nadal anunțase că va încheia sezonul din acest an după victoria de la Roland Garros, dar recent a făcut publică decizia de a reveni pe tereneul de tenis a turneul ATP Masters 1.000 de la Paris, programat la începutul lunii noiembrie.

 

Distribuie:

Citeste si:

  • Incredibil! Mesajul ales de Diego Maradona în timpul vieții pentru pia...
  • Fotbalistul român care a neutralizat jocul lui Maradona la Mondialul d...
  • Noi reacții emoționante venite de la mari campioni! A lăsat un „gol ur...
  • Attachment

    Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!