Ce îi lipsește Simonei Halep. Adevărul dezvăluit de Ion Țiriac

Ce îi lipsește Simonei Halep. Adevărul dezvăluit de Ion Țiriac

Ce îi lipsește Simonei Halep. Adevărul dezvăluit de Ion Țiriac despre sportiva noastră, aflată în acest moment pe locul doi în clasamentul mondial feminin.

Ion Țiriac, vorbe la superlativ despre Simona Halep!

Ion Ţiriac i-a făcut o caracterizare inedită Simonei Halep, despre care a vorbit la superlativ! Totuşi, fostul tenismen crede că jucătoarea pe care o manageriază din umbră ar mai mai avea nevoie de un singur lucru pentru a se împlini pe plan profesional.

Ion Ţiriac (81 de ani) este mândru de Simona Halep (29 de ani), arătându-şi încă o dată simpatia pentru jucătoarea de tenis din România aflată pe locul secund în clasamentul mondial.

Ţiriac rămâne însă exigent atunci când vine vorba de sportul în care a activat o viaţă întreagă atât ca jucător, cât şi din postura de antrenor, manager sau patron de turnee.

Declarațiile surprinzătoare despre Halep

Ion Ţiriac a explicat într-un mod original că Simona Halep are un talent rar întâlnit:

Eu nu discut despre Simona foarte mult, pentru că ea are managerul ei şi antrenorii ei şi toată treaba asta. Simona este un talent ieşit din comun! O Simona Halep şi un Ilie Năstase nu-i cumperi de la supermarket. Ăştia se nasc la atâţia ani şi atâta diferenţă. Noi suntem un popor talentat. Simonei i-ar cam lipsi un titlu olimpic. A câştigat Grand Slam-uri, a câştigat absolut tot. Ar fi frumos să aibă în vitrină, la ea acolo, şi un titlu olimpic, e adevărat. Pentru asta trebuie să îşi facă un program foarte, foarte bine stabilit, sperând că, începând din februarie, îşi face calendarul aşa cum trebuie, ca să ajungă în vârf de formă la JO”, a declarat Țiriac.

Este foarte emotivă. Nu trăieşte ca un atlet în cuşcă”

Ţiriac a vorbit şi despre o latură mai puţin ştiută a protejatei sale, care ar fi neobişnuit de emotivă:

 Simona Halep are toate posibilităţile, am spus-o şi o repet. Poate să câştige orice turneu şi poate pierde aproape la oricine, este foarte emotivă, mult mai emotivă decât arată pe dinafară. Simona trăieşte ca un om normal, nu trăieşte ca un atlet în cuşcă, numai cu antrenamente. Îşi trăieşte şi viaţa personală”.

Ion Ţiriac este un fan al antrenamentelor spartane, pe care Simona Halep nu le agreează. Într-un documentar lansat recent de Netflix, Guillermo Vilas – un star nedreptățit”, Ţiriac a povestit că îl antrena pe campionul argentinian timp de opt ore pe zi. La rândul său, Vilas a recunoscut că a apelat la ajutorul lui Ţiriac pentru a-şi depăşi limitele.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!