Bucurie mare! România, calificată la EURO 2021

Bucurie mare! România, calificată la EURO 2021

România este calificată la EURO 2021. Echipa națională de tineret a reușit un egal în meciul cu Danemarca, asigurându-și un loc la Campionatul European U21 de anul viitor.

România a început meciul cu Danemarca cu vești bune. Bosnia o conducea pe Belgia iar într-un final belgienii au pierdut cu 3-2 partida astfel că tricolorii aveau nevoie de doar un punct meciul cu danezii, care erau deja calificați.

Pentru calificarea la Euro 2021, în afara de liderii grupelor, merg mai departe și primele cinci echipe clasate pe locurile secunde. Astfel, cu un egal cu Danemarca, România ar fi trecut peste Belgia cu un punct și ar fi obținut locul cinci.

Ceea ce tricolorii U21 au reușit. Românii au dominat prima repriză de joc, dar scorul a fost deschis, în repriza a doua, de danezi din lovitură de la 11 metri. România a reușit egalarea în minutul 72 prin Costache.

Cu acest scor, România se află pe locul 5 în rândul echipelor clasate pe poziția a doua în grupele de calificare și merge, pentru a doua oară consecutiv, la EURO 2021.

Distribuie:

Citeste si:

  • Mesajul lui Guardiola pentru starul Diego Maradona...
  • Rezultat neașteptat la autopsia lui Maradona! Investigația a fost soli...
  • Mesaj emoționat a lui Hagi! Detalii neștiute de la meciul din ’9...
  • Attachment

    Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!