Boateng, shopping extravagant: “Am încercat să-mi cumpăr fericirea!”

Boateng, shopping extravagant: “Am încercat să-mi cumpăr fericirea!”
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Kevin-Prince Boateng (33 de ani), component al formației din Serie B, Monza, a dezvăluit recent ce cadouri scumpe își făcea în perioada în care era legitimat la Tottenham Hotspur.

Ghanezul născut în Berlin a povestit că perioada petrecută în Londra l-a bulversat total. Era lăsat constant pe banca de rezerve în perioada 2007-2009, iar pentru a-și îndulci sufletul își făcea cadouri extravagante.

Risipitorul Kevin-Prince Boateng: “Am încercat să-mi cumpăr fericirea!” Rezultatul: trei mașini de lux

În urmă cu 12 ani, pe când avea doar 21 de ani, atacantul care a evoluat pentru reprezentativa de tineret a Germaniei și pentru naționala de seniori a Ghanei încerca să-și găsească echilibrul la shopping. Kevin-Prince nu-și cumpăra ceasuri de zeci de mii de euro sau haine de lux, ci mașini care-l costau enorm.

“Când eram tânăr, la Tottenham, mi-am cumpărat trei mașini de lux într-o zi, dar am făcut acel gest pentru că sufeream enorm. Am încercam să-mi cumpăr fericirea, pentru că nu eram fericit. Nu jucam și nu eram în largul meu. Nu mă simțeam bine și încercam să-mi mut atenția către altceva. Cu siguranță, aș încerca să schimb acel capitol al vieții mele”, s-a confesat fostul jucător de la Dortmund, Tottenham, Milan, Barcelona și Fiorentina, într-o discuție cu publicația DAZN.com, citată de site-ul Goal.com.

Boateng și talentul nevalorificat. Confesiunea atacantului ajuns în Serie B

Rebelul atacant a dus discuția apoi către talentul pe care l-a irosit. “Deseori, mă bazam doar pe talentul cu care am fost înzestrat. Cu talentul pe care l-am avut, fără să fiu arogant, aș fi putut face mai multe”, a mai spus actualul fotbalist de la Monza.

  • 3 milioane de euro valorează în prezent Kevin-Prince Boateng, născut în Germania, la Berlin
  • 6 selecții a strâns Kevin-Prince Boateng la naționala U21 a Germaniei
  • 15 selecții și două goluri a adunat atacantul de la Monza pentru naționala de seniori a Ghanei
  • 23 milioane de euro valora Boateng în urmă cu opt ani

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!