Benny Adegbuyi, mesaj înduioșător pentru români în urma victoriei în fața lui Badr Hari

Benny Adegbuyi, mesaj înduioșător pentru români în urma victoriei în fața lui Badr Hari
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Imediat după meciul istoric în care acesta a ieșit învingător, Benny Adegbuyi a oferit fanilor și împătimiților acestui sport o declarație incredibilă. Sportivul român a reușit să căștige cel mai importat meci al carierei sale, iar victoria a dedicat-o României. Benny declarat că este mândru că reprezintă drapelul României.

Luptătorul de 35 de ani l-a făcut KO în repriza a treia pe Badr Hari, unul dintre cei mai mari kickboxeri din istorie. Marocanul, favorit net înainte de start, s-a văzut trimis la podea de o lovitură puternică, încasată din plin în față, în urma căreia i-a spart nasul și a sângerat.

 

Adegbuyi i-a spart nasul, Hari a fost numărat, iar arbitrul a ridicat brațul sportivului român pentru o victorie impresionantă, care îi va propulsa finalul de carieră, din toate punctele de vedere. Putem spune că în momentul de față sportivul român se poate retrage în glorie.

Benny Adegbuyi, mesaj pentru toți românii: „Mă bucur că tricolorul românesc a fost învingător”

Conform ProSport, la o oră după ce lupta a luat sfârșit, Benny a transmis un mesaj tuturor românilor, prin intermediul, în care își exprimă atașamentul față de România și declară că nu regretă nicio clipă efortul uriaș din ultimele luni.

 

Ce noapte! E un moment la care am visat încă de acum 10 ani, când am urcat pentru prima dată în ring. Au fost mii de ore de antrenament, accidentări, sacrificii. Lucruri care nu sunt în lumina reflectoarelor. Plec imediat spre hotel, apoi abia aștept să ajung acasă să îmi strâng băiatul și soția în brațe după atâtea săptămâni fără ei. Mă înclin în fața voastră și mă bucur că tricolorul românesc a fost învingător”, a declarat Benny Adegbuyi.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!