Autorul golului CFR Cluj, dus de urgență la spital la finalul meciului!

Autorul golului CFR Cluj, dus de urgență la spital la finalul meciului!

Autorul golului CFR Cluj, dus de urgență la spital la finalul meciului! Se pare că șocul eliminării din următorul tur din Europa League a afectat nu doar moralul echipei și al suporterilor.

Gabriel Debeljuh a ieşit de pe teren la final cu o comoţie cerebrală

Deplasarea celor de la CFR Cluj pe terenul lui Young Boys Berna a fost un adevărat coşmar. Dincolo de finalul halucinant şi modul în care a pierdut calificarea, atacantul Gabriel Debeljuh a ieşit de pe teren la final cu o comoţie cerebrală.

Detaliile obţinute sunt şocante şi atacantul a fost atât de tare comoţionat încât nu îşi mai aduce aminte nimic din meci şi nici măcar nu era conştient că se afla în Elveţia. În momentul în care a fost întrebat despre antrenorul de la CFR Cluj, atacantul a răspuns că e Dan Petrescu.

Gabi Debeljuh a fost transportat de urgenţă la un spital din Berna, acolo unde efectuează un RMN. Atacantul a fost lovit cu genunchiul în cap de un adversar, în finalul meciului.

„Debeljuh nu-şi mai aduce aminte nimic!”

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Edi Iordănescu a confirmat informațiile , printr-o reacție pentru publicația noastră: “Debeljuh are comoție. Nu-și aduce aminte nimic. Nu știe unde e”, Edi Iordănescu, a declarat antrenorul.

Atacantul croat a început meciul din postură de rezervă şi a fost introdus de Edi Iordănescu în final de meci, în minutul 74. Însă, Debeljuh a fost omul care a adus fericirea pentru CFR Cluj, în primă instanţă.

Debeljuh a marcat în minutul 84!

El a reuşit să marcheze în minutul 84 golul de 1-0 pentru CFR Cluj. Arbitrul confruntării, francezul Benoît Bastien, a acordat uşor un penalty pentru elveţieni în minutul 93, moment în care s-a dezlănţuit haosul.

Cristian Bălgrădean a fost eliminat pentru proteste, iar Nsame a reuşit să îl învingă pe Sandomierski de la punctul cu var. Atacantul celor de la Young Boys a fost și el eliminat un minut mai târziu, pentru un fault dur la Burcă.

Elvețienii s-au impus după un gol pe contraatac marcat de Gaudino. Până la final, Damjan Djokovic a văzut și el cartonașul roșu pentru proteste la adresa arbitrului, căruia i-a reproșat penalty-ul ușor acordat care a schimbat soarta calificării.

Astfel, Young Boys Berna se califică în primăvara europeană. Imediat după meci, președintele elvețienilor a mers la delegația celor de la CFR Cluj și le-a transmis că penalty-ul este ușor acordat și că regretă cele întâmplate.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!