Au găsit soluția să aibă suporteri la meci!

Au găsit soluția să aibă suporteri la meci!
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

O echipă din România s-a gândit să anime puțin situația. Soluția pe care au găsit-o suporterii este una care ar face stadionul să arate ca în povești.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe are unii dintre cei mai inventivi fani. Susținătorii echipei s-au gândit să facă stadionul să arate puțin mai viu înainte de ultimul următorul meci care va fi împotriva celor de la Astra Giurgiu. Meciul din Liga 1 va avea niste spectatori speciali. Fanii formației di Sfântu Gheorghe s-au gândit ca ar fi interesant dacă ar umple tribunele cu oameni de zăpadă.

Totuși dacă vor reuși, sa speram că nu se va încinge atmosfera din cadrul jocului pentru ca noii “suporteri” să nu aibă de suferit.

Gest incredibil al fanilor

Fanii au făcut o postare pe Facebook în care au cerut ajutorul localnicilor pentru a se alatura la această “cauză”. Fiecare mână în plus va conta.

Prin acest gest, suporterii echipei vor să-și demonstreze atașamentul pentru echipa iubită.

”În situaţia actuală, chiar dacă nu putem fi fizic în peluze, putem demonstra că suntem alături de echipă”, au scris aceştia pe Facebook.

Oamenii de zăpadă vor putea fi aşezaţi oriunde în tribune, cu excepţia sectorului principal, şi vor trebui să poarte, în mod obligatoriu, câte o eşarfă sau o panglică în culorile clubului Sepsi OSK – roşu şi alb.

Toţi cei care vor să dea o mână de ajutor, se pot prezenta joi şi vineri la Stadionul din cartierul Simeria.

Meciul Sepsi OSK – Astra Giurgiu se va disputa sâmbătă, de la ora 12:30, pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, în etapa a 18-a a Ligii I. Meciurile din Liga I se dispută fără spectatori pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!