A calificat naționala la EURO 2021, dar are un regret. Declarația lui Adrian Mutu după meciul de calificare

A calificat naționala la EURO 2021, dar are un regret. Declarația lui Adrian Mutu după meciul de calificare
  • Postat de: Iuliana Roca
  • in

Adrian Mutu, antrenorul naționalei de tineret a României, a calificat echipa la campionatul de fotbal EURO 2021. După această reușită, selecționerul are totuși un regret.

”E ciudat că nu sunt fani, era ceva extraordinar aici pe stadion dacă erau și fani. A fost puțin trist la final, trecem toți printr-o perioadă dificilă, dar e important că le-am putut oferi suporterilor României o mică bucurie”, a declarat Adrian Mutu, pentru ProX, la finalul meciului cu Danemarca, scor final 1-1, care asigură calificarea României la EURO 2021 U21.

Adrian Mutu a subliniat jocul bun al jucătorilor săi, despre care spune că vor alcătui prima reprezentativă în viitorul apropiat.

”Am stat bine, mai ales că pe final au avut o pasivitate ieșită din comun. Ei s-au pus pe două linii, a fost important obiectivul, calificarea. Este un lucru important pentru mine această calificare, pentru această generație de băieți extraordinari. Ei vor forma naționala mare. E important pentru România, trebuie să-i mulțumim și lui Mirel Rădoi, pentru că și el a contribuit cu 10 puncte”, a menționat Adrian Mutu.

Selecționerul naționalei de tineret a ținut să dedice această calificare mamei sale, care și-a aniversat ziua de naștere chiar în ziua meciului.

”Aș vrea să dedic victoria familiei mele, mamei mele în special, e ziua ei de naștere astăzi”, a mai spus Adrian Mutu.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!