Simona Halep joacă astăzi finala de la Roma. A treia oară cu noroc?

Simona Halep joacă astăzi finala de la Roma. A treia oară cu noroc?

Simona Halep joacă astăzi, pentru a treia oară, finala turneului de tenis de la Roma. Simona o va întâlni pe Karolina Pliskova și speră la o victorie, deși știe că nu va fi un meci ușor. Ultimele două finale jucate la Roma nu au fost cu noroc pentru Simona, care a pierdut ambele finale în fața Elinei Svitolina.

“Mereu e un meci greu cu Pliskova, e foarte greu să returnezi serviciul ei. Știu cum să joc contra ei, sper să fac un meci bun și să câștig, pentru că îmi doresc trofeul foarte mult”, a declarat Simona Halep pentru Digi Sport, înaintea finalei de la Roma.

”Contează că sunt bine, sunt în formă și mă simt bine fizic. Va fi un meci extraordinar de greu. Mă concentrez mai mult pe mine și sper să joc un meci frumos”, a adăugat Simona.

Simona a câștigat luna trecută trofeul turneului de la Praga, ceea ce îi poate conferi un plus de încredere, dar și o presiune în plus.

”A fost bine că m-am odihnit după Praga, am venit foarte fresh aici. Faptul că am condus în toate meciurile îmi dă încredere. Sunt bine, sunt încrezătoare”, a mai spus Simona pentru Digi Sport.

Simona Halep a mai jucat împotriva Karolinei Pliskova în 12 meciuri, șapte dintre acestea fiind câștigate de jucătoarea noastră. Ultimul duel a avut loc în 2019, la Turneul Campioanelor, în care Pliskova s-a impus cu scorul 6-0, 2-6, 6-4.

Pentru Simona Halep va fi a 39-a finală a carierei. Românca a câștigat 21, iar 17 le-a pierdut. De 8 ori a triumfat Halep pe zgură, iar 9 nouă ori a pierdut pe această suprafață.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!