Vești bune pentru microbiști! Primul meci la care suporterii ar putea avea acces pe stadion

Vești bune pentru microbiști! Primul meci la care suporterii ar putea avea acces pe stadion

Vești bune pentru microbiști! Ministrul Tineretului și Sportului a anunțat primul meci la care suporterii ar putea avea acces pe stadion.

Invitat la emisiunea ProSport Live, ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a vorbit despre momentul în care suporterii ar putea reveni pe stadioane. Ba mai mult, acesta a dezvăluit și care este primul meci la care se gândește să permită accesul fanilor în tribune.

Potrivit ministrului Stroe partida România – Norvegia, programat pentru 15 noiembrie, ar putea fi primul meci la care microbiștii ar putea să-și susțină favoriții chiar din tribune și nu din fața televizorului, ca în prezent, dar mai multe informații despre revenirea suporterilor pe stadioane ar urma să ofere abia săptămâna viitoare, după o evaluare detaliată.

„Prima evaluare în raport cu această decizie va fi luată după data de 1 octombrie. Probabil că săptămâna viitoare vom concluziona și vom oferi o informație vizavi de perspectiva redeschiderii. Mi-ar plăcea să începem cu competițiile care nu au frecvență foarte mare a meciurilor, de exemplu, de ce nu, România – Norvegia din 15 noiembrie să fie meciul cu care să deschidem. Urmând ca progresiv să ajungem și la Liga 1 și la alte competiții”, a declarat ministrul Ionuț Stroe, la ProSport Live.

Accesul suporterilor la competițiile sportive din România a fost oprit, din luna martie, odată cu apariția primelor persoane infectate cu COVID-19 în țara noastră. De atunci, adevărații microbiști au continuat să fie alături de echipele favorite doar în fața ecranelor.

Distribuie:
Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!