Veste tragică pentru fotbalul portughez! Un fotbalist a murit la doar 24 de ani

Veste tragică pentru fotbalul portughez! Un fotbalist a murit la doar 24 de ani
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Portugalia este în doliu după ce un fotbalist a murit, la vârsta de doar 24 de ani. Vestea tragică a cutremurat fotbalul din temelii. Fotbalistul a căzut în timpul meciului de duminică pe teren de unde a fost luat și dus direct la spital, însă medicii nu l-au putut salva.

Mijlocașul brazilian Alex Apolinario (24 de ani) a murit, joi, după ce duminică s-a prăbușit pe teren în meciul Alverca – Uniao de Almeirim, din al treilea eșalon al Portugaliei. Marca a făcut anunțul.


Alex Apolinario s-a prăbușit pe teren în minutul 27 al meciului Alverca – Uniao de Almeirim, în Liga 3 din Portugalia, după ce a suferit un stop cardiac.

Tragedie în Portugalia. A murit Alex Apolinario, fotbalistul care a făcut stop cardiac pe teren

Alex Apolinario a fost resuscitat în ambulanță și dus de ugență la spitalul din Vila Franca de Xira, la 32 de km de Lisabona, unde a fost plasat în comă indusă.

Joi, presa din Portugalia a anunțat că fotbalistul crescut de juniorii lui Cruzeiro s-a sstins din viață. Alex Apolinario era legitimat din 2016 la Alverca.

Născut în Ribeirão Preto, São Paulo, Apolinário și-a început cariera la Botafogo Futebol Clube (SP) din orașul natal înainte de a semna cu Cruzeiro Esporte Clube în 2015. În 2016, a fost promovat la echipa de seniori, iar pe 9 martie și-a făcut cariera debut profesionist în Liga Primeira într-o victorie cu 2-1 pe teren propriu împotriva Clubului Atletico Paranaense, ca înlocuitor al minutului 64 al lui Matías Pisano.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!