Starea de sănătate a lui Horia Tecău la două săptămâni de la primul test pozitiv de COVID-19

Starea de sănătate a lui Horia Tecău la două săptămâni de la primul test pozitiv de COVID-19

Starea de sănătate a lui Horia Tecău la două săptămâni de la primul test pozitiv de COVID-19. Acesta a anunțat cum a decurs perioada de timp de când a fost infectat și cum se simte în momentul de față.

Starea de sănătate a lui Horia Tecău, la două săptămâni după ce a fost depistat cu COVID-19

“În urma unui control de rutină, am fost testat pozitiv la COVID-19. Nu am niciun simptom, dar îi îndemn pe toţi cei care au fost în contact apropiat cu mine în ultimele zile să se testeze. Pentru moment m-am autoizolat până voi efectua un nou test”, a precizat Tecău pe rețeaua de socializare.

Vicecampionul olimpic de la Rio (alături de Florin Mergea) este al treilea jucător român de top care este testat pozitiv la noul coronavirus, după Simona Halep şi Ana Bogdan.

Alţi sportivi români cunoscuţi testaţi pozitiv la COVID-19 au fost handbalista Cristina Neagu, înotătorul Robert Glinţă, luptătorul Alin Alexuc, gimnasta Larisa Iordache sau campionul naţional de raliuri Simone Tempestini.

“Am făcut un test pentru că urma să fac o filmare și era normal ca toată echipa să se testeze. La trei zile după rezultatul pozitiv, am avut o seară în care am avut niște simptome destul de dificile. Am avut febră, m-a durut capul, am avut niște dureri musculare. Tot vârful acesta a durat 24 de ore”, a declarat Horia Tecău la un post de televiziune.

Tecău are în palmares două titluri de Grand Slam în proba de dublu: Wimbledon 2015 și US Open 2017.

Partenerul său de dublu din 2014, olandezul Jean Julien Rojer (24 ATP la dublu) a anunţat că, începând din noul sezon, va face pereche cu brazilianul Marcelo Melo. Deşi e cu doi ani mai în vârstă decât Tecău, sud-americanul stă mult mai bine în clasamentul ATP de dublu, fiind pe 7. După anunţul lui Rojer (39 de ani) privind noul său partener, Tecău a confirmat şi el ştirea despărţirii de jucătorul olandez, fără a oferi amănunte suplimentare.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!