Ronaldo, mai aproape de recordul celui mai bun marcator din istoria fotbalului mondial. Câte goluri a marcat portughezul

Ronaldo, mai aproape de recordul celui mai bun marcator din istoria fotbalului mondial. Câte goluri a marcat portughezul
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Ronaldo, mai aproape de recordul celui mai bun marcator din istoria fotbalului mondial. Câte goluri a marcat portughezul și ce record este aproape să depășească.

RONALDO, DE NEOPRIT!

Cristiano Ronaldo (35 de ani) este de neoprit, deși a trecut deja de prima tinerețe. Starul portughez a înscris din nou aseară, în Champions League, și a ajuns la o bornă fabuloasă: golul cu numărul 750 din carieră.

Juventus s-a impus categoric împotriva lui Dinamo Kiev, scor 3-0, în penultima rundă din grupele UEFA Champions League, marcată și de debutul tânărului fundaș român Radu Drăgușin la prima echipă a campioanei Italiei.

Chiesa a deschis scorul în minutul 21, iar Cristiano Ronaldo a dublat avantajul “bianconerilor” în minutul 57. Dar nu a fost un simplu gol pentru atacantul de 35 de ani.

750 DE GOLURI MARCATE ÎN CARIERĂ!

Grație reușitei de aseară, Ronaldo a ajuns la 750 de goluri înscris de-a lungul carierei, o bornă pe care numai alți doi jucători au atins-o în istoria fotbalului: Pele (757 de goluri) și Josef Bican (759 de goluri).

A fost al 75-lea gol marcat de CR7 pentru Juventus. Cele mai multe goluri le-a înscris în tricoul lui Real Madrid. Lusitanul a marcat de 450 de ori pentru “galactici”, în perioada 2009-2018.

Golurile înscrise de Cristiano Ronaldo de-a lungul carierei

  • Juventus – 75
  • Real Madrid – 450
  • Manchester United – 118
  • Sporting Lisabona – 5
  • Portugalia- 102

Reacția starului portughez

Cristiano Ronaldo a reacționat pe rețelele sociale, la scurt timp după meciul de aseară, fiind extrem de fericit pentru performanța fantastică pe care a bifat-o:

“750 de goluri, 750 de momente de bucurie, 750 de zâmbete aduse pe fețele suporterilor. Le mulțumesc tuturor jucătorilor și antrenorilor care m-au ajutat să ating acest număr uimitor și tuturor adversarilor care m-au făcut să muncesc din ce în ce mai mult în fiecare zi”, a scris Cristiano Ronaldo, pe contul de Twitter.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!