Pas important pentru Steaua! Jucător emblematic, întors la echipă

Pas important pentru Steaua! Jucător emblematic, întors la echipă
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Pas important pentru Steaua în lupta pentru promovarea în Liga a II-a! Un fost jucător emblematic s-a întors la echipă și este gata să pună umărul la promovarea echipei până în prima scenă a fotbalului românesc. George Ogăraru este pregătit să își asume rolul de manager al academiei din Ghencea.

George Ogăraru, soluția celor de la Steaua

În aceste condiții, Comandantul CSA Steaua, Mădălin Hîncu, s-a întâlnit recent cu George Ogăraru, și i-a propus un plan prin care își dorește să rezolve problemele clublui și să ajute la promovare. Hîncu a fost încântat, iar acum a anunțat că sunt șanse mari ca Ogăraru să devină managerul secției de fotbal începând cu data de 1 decembrie:

“Eu sper că va începe la 1 decembrie. George Ogăraru va fi un manager al întregii secții de fotbal. Se va ocupa de centrul de copii și juniori, echipa mare și tot ce înseamnă baza sportivă de fotbal. El va avea un rol de manager pe toată disciplina fotbal, de la intrarea copilului în clubul Steaua și până la ieșirea acestuia. Va avea ultimul cuvânt, de comun acord cu antrenorul principal”, a spus Mădălin Hîncu, în cadrul unui interviu.

Ulterior, Hîncu a revenit asupra lui George Ogăraru:

“De la sfârșitul anului 2020 suntem într-o continuă transformare. Va începe domnul George Ogăraru la 1 decembrie, iar până la începutul lunii iunie va face o analiză pe tot centrul de copii și juniori. Va vedea ce lucrează, cum lucrează fiecare antrenor. Vom vedea ce antrenori vor rămâne, ce antrenori vor pleca. Ne dorim să facem un centru de excelență, unde să vină cât mai mulți copii să joace fotbal, iar dintre aceștia să poată promova la echipa mare cei cu calități”, a mai spus comandantul Stelei, pentru Digi Sport.

Antrenată de Daniel Opriţa, nou-promovata în Liga a 3-a conduce seria din care face parte şi are două puncte mai multe decât FCSB II.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!