Omul de bază din echipa lui Benny Adegbuyi! “Fără el nu exista victorie”

Omul de bază din echipa lui Benny Adegbuyi! “Fără el nu exista victorie”
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Badr Hari fost învins de românul nostru, Benny Adegbuyi, prin KO tehnic. Lovitura de grație a venit în runda a treia a main eventului din Gala Glory 76. omul din spatele lui Benny Adegbuyi este antrenorul Dennis Krauweel. El este omul care l-a ajutat pe sportivul român să ajungă în acest punct al carierei sale, mai exact să câștige cel mai important meci pe care l-a avut de-a lungul parcursului său în K1.

Olandezul Dennis Krauweel este cel care l-a pregătit pe Benny Adegbuyi, iar acesta are o poveste interesantă.

 

Cine este antrenorul lui Benny Adegbuyi. Care este povestea celui care-l pregătește pe campionul român

 

În spatele lui Benny Adegbuyi se află o echipă întreagă care a lucrat pentru a-l aduce în cea mai bună formă la ora meciului desfășurat în gala fără spectatori din Olanda. Dar principalul piston al progresului înregistrat de Benny e antrenorul olandez Dennis Krauweel, chiar specialistul care-l pregătește pe Rico Verhoeven, numărul 1 actual.

Apreciată în toată lumea, școala olandeză a dat nu numai campioni de prestigiu, ci și antrenori cu o mare contribuție în progresul unor sportivi.

Conform Digi Sport, Adegbuyi a ales să se antreneze la Super Pro, academia actualului său tehnician, în 2016, după ce a încheiat colaborarea cu Alin Panaite. Benny știa că va trebui să facă sacrificii, să plece mult la stagii de pregătire în Olanda, dar a plătit prețul succesului și rețeta sa s-a dovedit eficientă. A înfruntat la sparring-uri parteneri cu stiluri diferite pentru a fi capabil să se adapteze în luptele importante, iar Kraweel l-a învățat tot ce era mai bun”.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!