„Mi-a fost teamă”. Cum se simte Anamaria Prodan la o săptămână după ce s-a infectat cu COVID-19

„Mi-a fost teamă”. Cum se simte Anamaria Prodan la o săptămână după ce s-a infectat cu COVID-19
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

„Mi-a fost teamă”. Cum se simte Anamaria Prodan la o săptămână după ce s-a infectat cu COVID-19. Declarațiile acesteia după momentele grele prin care a trecut. 

Primele detalii în privinţa stării ei de sănătate

Agenta de jucători a dezvăluit că a trecut prin clipe dificile după ce s-a infectat, însă ce a fost mai greu a trecut.

„Am trecut și hopul acesta. Am făcut perfuzii cu vitamine acasă. Am urmat tratamentul pe care l-au prescris medicii lui Gigi Becali. Încă tușesc, dar am depășit momentul. Au fost momente ciudate. Nu m-am simțit bine. Au fost momente cumplite. M-au durut oasele, am avut o formă mai severă față de alți prieteni. Am stat acasă, încep să îmi recapăt și vocea, am scăpat. Am făcut analize, nu am absolut nimic. Oricât te păzești nu ai cum să controlezi. Cine nu crede în acest virus nu știe despre ce vorbește. Trebuie cumva să ne păzim. Cred că absolut tot mapamondul va avea acest virus, dar mă gândesc că dacă nu avem probleme de sănătate foarte mari nu ar trebui să îți fie teamă. Mi-a fost teamă mai ales când auzeam din toate părțile că într-o fracțiune de secundă totul se poate agrava și că nu poți să respiri”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a fost testată pozitiv la COVID-19

Anamaria Prodan crede că s-a infectat după ce a luat parte la o şedinţă a clubului Hermannstadt. Ea impresariază aproape toţi jucătorii de la echipa din Liga 1, acolo unde tocmai au fost semnalate mai multe cazuri de Covid-19:

„Am avut noroc că mi-am făcut testul și a ieșit pozitiv chiar în ziua în care copiii mei s-au întors în țară. Erau la aeroport când am aflat ca am Covid-19, așa că nu am apucat să intru în contact cu ei. Sunt bine, momentan nu am simptome majore, dar mă simt obosită și îmi petrec majoritatea timpului în pat”, a declarat Anamaria Prodan

Anamaria este implicată la Hermannstadt şi prin intermediul fiicei, Rebecca. Aceasta deţine o parte din acţiuni.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!