Mesajul lui Guardiola pentru starul Diego Maradona

Mesajul lui Guardiola pentru starul Diego Maradona
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola a vorbit la finalul partidei din Champions League cu Olympiakos, 1-0. 

 Guardiola și Manchester City și-au asigurat prezența în optimile Champions League. Înainte de startul partidei s-a ținut un moment de reculegere pentru Diego Maradona, dupa ce anunțul morții sale a șocat lumea fotbalului.

La finalul partidei, Guardiola a reacționat la vestea morții lui Maradona și a avut o declarație cu adevărat emoționantă pentru legenda Argentinei.

“Am văzut acum ceva timp o poză a unei pancarte din Argentina care îl explica pe Diego într-un mod perfect: nu contează ce ai facut cu viața ta, ci ce ai facut cu viețile noastre”, a spus Guardiola pentru BT Sports.

”Asta se potriveşte perfect cu ceea ce ne-a oferit acest băiat. Un om vesel şi simpatic, iar prin apariţia sa în fotbalul, el a făcut fotbalul mondial mai bun”, a mai spus Guardiola, în conferinţa de presă de după victoria obţinută de City în Grecia, 1-0 cu Olympiakos, în Liga Campionilor.

“A fost un om al bucuriei şi plăcerilor şi prin implicarea sa, el a făcut fotbalul mondial să fie mai bun. Prestaţiile sale la Napoli şi la naţionala Argentinei la CM-1986 au fost incredibile. Odihnească-se în pace şi îi îmbrăţişăm familia”, a mai spus Guardiola.

Una dintre fiicele lui Maradona, Gianinna, a fost căsătorită cu atacantul Sergio Aguero, care joacă la Manchester City, şi au un fiu împreună. Aguero a fost multă vreme accidentat, însă a jucat un sfert de oră în meciul cu Olympiakos, în urma căruia ”cetăţenii” şi-au asigurat calificarea în optimile de finală ale competiţiei.

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a semnat recent un un nou contract pe două sezoane cu gruparea de pe Etihad și spune că nu s-a gândit niciodată să plece la un alt club.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!