Meciul carierei în acest weekend pentru Benny Adegbuyi! Badr Hari anunță spectacol total

Meciul carierei în acest weekend pentru Benny Adegbuyi! Badr Hari anunță spectacol total

Meciul carierei în acest weekend pentru Benny Adegbuyi! Badr Hari anunță spectacol total, în cea mai importantă luptă din cariera românului.

Sâmbătă se luptă Benny Adegbuyi cu Bard Hari, într-o gală disputată în Rotterdam

Gala care avea loc la Rotterdam îi pune față în față pe sportivul român Benny Adegbuyi și marocanul Bard Hari. Din cauza pandemiei de COVID-19, gala se va desfășura fără spectatori, dar asta poate fi un plus pentru român, deoarece în Olanda există o mare comunitate de marocani, susținători a lui Hari:

„E un dezvantaj pentru el faptul că meciul se va dispută fără spectatori, pentru că el are un număr mare de fani marocani în Olanda. I-am spus și lui că în pofida faptului că e o legendă a circuitului, în ring nu va fi respect. Îmi doresc să-l distrug! Văd imaginile care rulează pe ecran la voi, evident e un vis, o plăcere, să lupt cu un asemenea nume mare. Eu nu mă apucasem de sport când el se bătea în marile gale”, a declarat Benny Adegbuyi.

Badr Hari este unul dintre cei mai importanți sportivi din K1, având o viață complicată și în afara ringului. Stabilit în Olanda pentru a se antrena în cea mai prestigioasă sală de lupte din lume, sub îndrumarea marelui antrenor Mike Passenier, Hari are cetățenie olandeză, o înălțime de 1,98 m și este un fost star al galelor din Asia.

34 de victorii (19 prin KO) și șase înfrângeri a înregistrat Benny Adegbuyi în circuitul K1. Badr Hari (35 de ani, 1,98 m) are în palmares 122 meciuri în circuitul K1, dintre care 106 victorii, 15 înfrângeri și o luptă terminată fără decizie.

Născut în Aiud, Benjamin Adekunle Miron Adegbuyi are 35 de ani.

Badr Hari, cel mai cunoscut luptător din circuit

Stilul agresiv a lui Hari în ring, i-au adus o eficiență a KO-urilor de 80%, făcându-l un sportiv impresionant.

Medaliat de regele Marocului, acesta a ţinut prima pagină a ziarelor din Olanda şi pentru relaţia cu Estelle Cruyff, nepoata legendarului fotbalist al Barcelonei, Johan Cruyff, dar şi pentru diversele scandaluri în care a fost implicat.

În martie 2018, Badr Hari a disputat primul meci după ce a fost eliberat din închisoare, unde a stat 3 luni pentru asalt asupra unui om de afaceri. La gala Glory 51 de la Rotterdam, Badr Hari l-a învins prin decizie unanimă pe Hedy Gerges. Alte rezultate obținute în cariera sportivului marocan:

2014: Global FC 3 Tournament Championship
2009: finalist K-1 World Grand Prix
2009–2010: campion mondial „It’s Showtime” Heavyweight +95 kg (titlu apărat)
2007–2008: campion K-1 Heavyweight −100 kg (titlu apărat)
2002: campion WPKL Dutch Muay Thai

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!