Marius Șumudică, la pământ! De ce a izbucnit în plâns la ultima conferință de la Gaziantep

Marius Șumudică, la pământ! De ce a izbucnit în plâns la ultima conferință de la Gaziantep
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Marius Șumudică, omul care a ridicat Gaziantep pe culmi înalte, a organizat o conferința de presă pentru a destăinui lucruri neștiute înainte ca acesta să părăsească Turcia.

 

Șmudică, cu ochii în lacrimi

Antrenorul român a expus cauza rupturii dintre el și Gaziantep. Emoțiile au fost mult prea mari, iar Șumudică nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi în fața jurnaliștilor si a mărturisit că experiența avută alături de Gaziantep va rămâne veșnic în sufletul său.

Șumudică este dezamăgit că despărțirea de Gaziantep s-a produs “din cauza unei glume”, atunci când antrenorul a spus că îi va cere bani soției sale, pentru că persoanele din conducere vor să-i reducă salariul.

“Îmi pare foarte rău acum. Mă întreb care e casa mea, Gaziantep sau România. Am făcut tot cu inima. Orașul acesta a devenit casa mea. Este inacceptabil că totul s-a încheiat din cauza unei glume. Am avut parte de un adevărat succes.

Îi felicit pe jucători, pe cei din conducere, pe toată lumea. Acum nu mai sunt puternic ca un turc, deoarece voi plânge în fața voastră. Aceste lacrimi vin după o muncă de 18 luni.

Încă mă gândesc că mă sui în mașină, după ce mă trezesc, și merg la club. În regulă, am făcut o greșeală, mi-am prezentat scuzele, n-am insultat pe nimeni. Din nefericire, ne-am despărțit. Nu trebuia să se întâmple, însă așa a fost să fie.

Mi-am încheiat misiunea aici, însă rămân cu un gust amar. Sunt trist că nu am putut sărbători cu fanii victoriile importante pe care le-am reușit.

Toți cei de aici vor rămâne în inima mea. La revedere, Gaziantep“, a spus Șumudică, la conferința de presă, potrivit Futbol Arena.

Marius Șumudică a lăsat-o pe Gaziantep pe locul 4 în Turcia, cu 31 de puncte strânse în primele 17 etape, la patru lungimi de liderul Beșiktaș.

 

Gluma care a escaladat rapid

Marius Șumudică a vorbit deschis, în urmă cu două zile, la Digi Sport Special, despre ruptura dintre el și Gaziantep și a spus că o glumă a produs acest scandal.

Am spus adevărul după meci, am repetat gluma respectivă (n.r cu banii soției) și am zis că la mine nu este problema de bani. Era vorba de respect, nu de bani. Eu, într-un spirit de glumă, am spus că voi cere niște bani de la nevastă ca să dau clubului. Îmi cer scuze față de orașul Gaziantep, față de bașkan, a fost o glumă care a luat amploare.

Eu datorez mult clubului Gaziantep, mi-a oferit condiții bune. Mulți antrenori și-ar dori să vină aici, dar eu la momentul respectiv m-am simțit jignit. Mi-au spus că i-a deranjat gluma. Eu nu cer mila nimănui, pentru mine vorbesc rezultatele din teren. Eu sunt un tip conflictual, dar așa mă motivez. Nu mi-am dat seama că gluma respectivă este nesărată. Orașul s-a simțit ofensat și acum parcă îi înțeleg.

Încremeniți dacă vă arăt mesajele de la jucători! 19 jucători mi-au scris, mi-au trimis inimioare, nu înțeleg de ce am plecat. Kevin Mirallas, care a jucat la Everton, mi-a scris. Mi-au spus că sunt cel mai bun antrenor cu care au lucrat. Am fost numit antrenorul anului în Turcia și voiam să dau liniște echipei. Jucătorii mă întrebau dacă rămân.

Mi-au spus că nu vor să mai lucreze cu mine din cauza unei glume. Las ceva în urma mea și le doresc să realizeze mai mult decât au făcut cu Șumudică. Au spus că au cel mai bun antrenor, dar nu mai putem continua din cauza acelei declarații. Eu consider că puteam ajunge în cupele europene”, a mai spus Marius Șumudică.

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!