Manchester United, la un pas de titlu! Sir Alex Ferguson reușea ultima mare performanță

Manchester United, la un pas de titlu! Sir Alex Ferguson reușea ultima mare performanță
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Manchester United, la un pas de titlu! Sir Alex Ferguson reușea ultima mare performanță.

După victoria de aseară, Manchester United a urcat pe primul loc, la egalitate de meciuri cu Liverpool!

Meciul de aseară dintre Burnley și Manchester United a marcat o performanță incredibilă pentru cei de la United. Având un început neconvingător de sezon, clasarea pe primul loc în luna ianuarie, părea doar un vis frumos printre fanii celebrei echipe de fotbal din Marea Britanie.

Manchester United s-a impus cu 1-0 la Burnley grație reușitei lui Paul Pogba și a reușit să o depășească pe Liverpool în clasament, cu același număr de meciuri.

Ultimul campionat câștigat de Manchester United a fost în sezonul 2012-2013, sub conducerea lui Sir Alex Ferguson.

Fiind unul dintre cele mai titrate cluburi de fotbal din Marea Britanie și din lume, Manchester United se bucură de susținerea a peste 50 milioane de fani din toată lumea, iar palmaresul este unul pe măsură! Fie că vorbim despre trofee din fotbalul englez, sau cel internațional, United a reușit să se impună la nivel mondial.

Liderul „surpriză” din Premier League

Inevitabilul s-a produs în minutul 71. Rashford a avut o cursă excelentă pe partea dreaptă, a știut să se poziționeze perfect, a tras după el fundașii adverși în careu iar acest lucru i-a oferit deschiderea perfectă lui Paul Pogba, al cărui voleu ușor deviat de la marginea careului s-a oprit doar în plasa porții lui Nick Pope.

Așadar, United s-a impus la Burnley cu 1-0 iar diavolii au urcat pe primul loc în Premier League, la trei puncte distanță de Liverpool. Urmează marele derby în weekendul viitor: Liverpool – Manchester United.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!