Judoka Moș Crăciun! Uriașul cu inimă de aur la categoria +100kg de bunătate

Judoka Moș Crăciun! Uriașul cu inimă de aur la categoria +100kg de bunătate
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Asociația Blessing Hearts aduce și în acest an spiritul Crăciunului în casele mai multor familii defavorizate din Iași și nu numai. Deși obișnuitele evenimente caritabile de strângere de fonduri au fost sistate din cauza pandemiei, președintele Ana Crudu a decis totuși să-i ajute pe cei nevoiași printr-o licitație caritabilă la care va lua parte direct un judoka olipmic.

Printre cei care s-au alăturat campaniei umanitare „Și tu poți fi Moș Crăciun!” se numără și judoka ieșean Vlăduț Simionescu, multiplu campion la categoria +100 kg, un uriaș cu suflet de aur care în fiecare an a contribuit la ajutorarea copiilor aflați în nevoie fie cu bani, fie cu diverse materiale.

 

Judoka Vlăduț Simionescu își scoate centura la licitație

În campania „Și tu poți fi Moș Crăciun!”, Vlăduț și-a scos la licitație o centură neagră, iar cu banii obținuți vor fi cumpărate dulciuri pentru copiii din mai multe familii nevoiașe din comunele ieșene Șipote, Holboca și Tomești.
Licitația are ca preț de pornire suma de 250 de lei și se va încheia luni, 14 decembrie, la ora 10.00.

Eu sunt tot timpul alături de aceste proiecte, pentru că îmi place ceea ce face Ana Crudu. Este o persoană deosebită, este la curent cu toate problemele pe care le au persoanele nevoiașe și nu am cum să nu o ajut. Am strâns jucării, am decis să scot la licitație și o centură, poate astfel mai strângem niște bani pentru cei mici. Centura se licitează până luni, 14 decembrie, iar cu banii strânși vom cumpăra ceva dulciuri pentru copii. Sper să ni se alăture și alți oameni de bine pentru a-i ajuta pe copii”, a declarat pentru ProSport multiplul campion Vlăduț Simionescu.

Vlad Simionescu va fi Moș Crăciun pentru mai mulți copii din Șipote, Holboca și Tomești

Inițiatoarea acestei campanii caritabile, Ana Crudu, președintele Asociației Blessing Hearts, a explicat în ce constă licitația și i-a mulțumit lui Vlăduț Simionescu pentru implicare.

Vlad ne sprijină în campania de Moș Crăciun cam în fiecare an, din 2015 încoace. Și în acest an este alături de noi și ne onorează acest lucru. Vlad va fi îmbrăcat în Moș Crăciun și va merge să doneze jucării, hăinuțe, fructe pentru copii. În mod normal făceam evenimente Blessing Hearts pentru strângere de fonduri, dar acum, dată fiind situația pandemică, cum nu am mai putut organiza niciun eveniment, prietenii noștri care de regulă ne ajutau au venit cu ideea de a dona diverse produse, astfel încât să strângem fonduri la licitație. Au fost platouri de prăjituri, aranjamente de Crăciun, iar Vlad a scos centura sa de judoka la licitație”, a declarat Ana Crudu, președintele Asociației Blessing Hearts.

Campania se numește «Și tu poți fi Moș Crăciun!» și este organizată pentru copiii din mediul rural, din medii defavorizate. În special copii din familii monoparentale, dar chiar și cu ambii părinți, dar cu mulți copii. Este vorba despre o familie de la Bârlad, pe care noi am sprijinit tot timpul anului. și de familii din comunele Șipote, Holboca și Tomești. La familia de la Bârlad, cu o mămică văduvă și trei fetițe, două gemene și una mai mare, care este premiantă la școală, voi merge chiar mâine (n.r. vineri). Am strâns hăinuțe, jucării, pătuțuri pentru copii, ghetuțe, cumpărăm fructele cu două zile înainte de a pleca, dulciuri. Cine vrea să ajute, poate dona până inclusiv săptămâna viitoare.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!