Incredibil! Mesajul ales de Diego Maradona în timpul vieții pentru piatra funerară

Incredibil! Mesajul ales de Diego Maradona în timpul vieții pentru piatra funerară
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Joi, 25 noiembrie 2020, va rămâne pe vecie o zi neagră pentru fotbalul mondial. Marele, inegalabilul Diego Armando Maradona n-a mai putut dribla moartea. Avea 60 de ani.

Întreaga Argentina, care a declarat trei zile de doliu național, orașul Napoli, dar și alte colțuri ale lumii au arborat deja steagul negru. Îl plâng pe ”El Pibe D’Oro” și nu le vine să creadă că este adevărat.

Maradona, însă, un tip mereu pus pe glume, a vorbit încă de acum 15 ani, cu nonșalanță despre acest moment.

Maradona și dialogul din urmă cu 15 ani în care a spus ce mesaj ar vrea să-i apară pe piatra funerară

Nu a prevestit nimic. Pur și simplu a vorbit despre propria-i moarte într-un interviu inedit din urmă cu 15 ani. Pentru că așa a fost el, imprevizibil! Mai ales pe terenul de joc.

A surprins atunci când a vorbit despre moartea sa, mai ales că și-a exprimat și o dorință legată de mesajul pe care l-ar vrea pe piatra de mormânt.

Așadar, în 2005, pe vremea în care Maradona realiza o emisiune de televiziune, ”La Noche del 10”, Diego și-a luat el însuși un interviu. Momentul a fost acum redat de către jurnaliștii de la ”Ole”.

Maradona, în dialog cu… Diego

Diego Maradona: ”A îmbătrâni cu nepoții mei ar fi o moarte pașnică.

Diego Maradaona (reporterul): Dacă ar fi să-i spui câteva cuvinte lui Maradona în cimitir, ce i-ai spune?
Diego Maradona: ”Haha, ce ai spune?! Și mă întrebi asta?”

Diego Maradaona (reporterul): ”Ai adus în discuție acest subiect. Nu eu am vorbit despre moarte, tu ai fost cel care a vorbit.”
Diego Maradaona: ”Mulțumesc că ai jucat fotbal, pentru că este sportul care mi-a dat cea mai mare bucurie, libertate, este ca și cum ai atinge cerul cu mâinile mele. «Mulțumesc mingii». Da, aș pune o piatră funerară: «Mulțumesc mingii»”.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!