Impactul pandemiei de coronavirus asupra sportului românesc

Impactul pandemiei de coronavirus asupra sportului românesc

Ministerul Tineretului şi Sportului a emis un ordin prin care s-a dispus constituirea Comisiei consultative pentru analiză impactului pandemiei de coronavirus asupra activităţii sportive şi identificarea soluţiilor de relansare a sportului, din care face parte şi secretarul general al AFAN, Dumitru Costin, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei, remis AGERPRES.

“AFAN va informează că la dată de 15.05.2020, MTS a emis ordinul nr. 571 prin care s-a dispus constituirea Comisiei consultative pentru analiză impactului pandemiei de coronavirus asupra activităţii sportive şi identificarea soluţiilor de relansare a sportului. Secretarul General al AFAN, domnul Dumitru Costin, face parte din această comisie”, se arată în comunicatul sindicatului fotbaliştilor.

Principalele atribuţii ale acestei comisii sunt analizarea impactului negativ al pandemiei asupra sportului, identificarea problemelor care afectează funcţionarea în mod corespunzător a structurilor sportive, analizarea evoluţiei generale a epidemiei, precum şi a propunerilor formulate de structurile sportive cu privire la modul de desfăşurare al activităţii pe perioada pandemiei.

De asemenea, membrii comisiei vor formula propuneri de măsuri pentru protejarea sănătăţii practicanţilor de activităţi sportive şi pentru relansarea şi dezvoltarea viitoare a domeniului sportive din România.

Rapoartele şi propunerile comisiei, care va fi formată din reprezentanţi ai MTS şi ai altor instituţii importante din domeniul sportului, vor fi analizate de către MTS.

Distribuie:

Leave a Comment

(required)

(required)

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!